Ses ve hissiyata önem veriyorsan 5075 al derim. Performans olarak öyle çok büyük bir fark yarattığını düşünmüyorum manyetiklerin, tamam avantajları var ama aşırı bir fark da yaratmıyor bence. Kendi klavyemden sonra manyetik deneyince pek hoşuma gitmemişti açıkçası ses ve hissiyatı.
Ses ve hissiyata önem veriyorsan 5075 al derim. Performans olarak öyle çok büyük bir fark yarattığını düşünmüyorum manyetiklerin, tamam avantajları var ama aşırı bir fark da yaratmıyor bence. Kendi klavyemden sonra manyetik deneyince pek hoşuma gitmemişti açıkçası ses ve hissiyatı.
Aynen hocam çoğu yerde gördüm manyetiklerin sesinin pek iyi omadığını 5075b Dracula switch olanını düşünüyorum. VGN V87 hakkında bilginiz var mı nasıl alınır mı?
Kalite anlamında soruyorsan bu mchosenin bataryası çok daha fazla ve tüm kasa olmasa da üst kapağı aluminyum . Driver konusunda akko biraz daha iyi duruyor ama mchose un yazılımı da iş görür seviyedeydi G75 pro alanlardan gördüğüm kadarıyla. Switch konusunda da ikisi de gayet kaliteli switchler kullanıyor zaten. Ben daha çok aralarındaki farklardan bahsetmeye çalıştım, bunun harici çok fark yaşamazsın ve o yüzden zevkine göre seçmen en iyisi olur.
Kalite anlamında soruyorsan bu MCHOSE'nin bataryası çok daha fazla ve tüm kasa olmasa da üst kapağı aluminyum. Driver konusunda Akko biraz daha iyi duruyor ama MCHOSE'un yazılımı da iş görür seviyedeydi G75 Pro alanlardan gördüğüm kadarıyla. Switch konusunda da ikisi de gayet kaliteli switchler kullanıyor zaten. Ben daha çok aralarındaki farklardan bahsetmeye çalıştım, bunun harici çok fark yaşamazsın ve o yüzden zevkine göre seçmen en iyisi olur.
İkisi de bence yeteri kadar kaliteli hocam, ben o yüzden kendi zevkime göre mchose seçerdim. Sen de kendi keyfine göre hangisi daha çok beğendiysen onu seç derim, sonra içinde kalır.
İkisi de bence yeteri kadar kaliteli hocam, ben o yüzden kendi zevkime göre MCHOSE seçerdim. Sen de kendi keyfine göre hangisi daha çok beğendiysen onu seç derim, sonra içinde kalır.