Alınır hocam, zaten forumda G75 pro alan çok kişi oldu, çok sorun yaşayan olmadı. Daha konusu açılmadan önce de araştırmıştım yabancı kaynaklarda. Öyle çok sorunu olan bir marka değildi zaten. Beğendiysen al direkt hocam, gayet iyi klavye.
5075B de daha hızlı şarj bile yok. Türkiye'de sorun yaşayan görmedim ama M1 v5 alınabilir ya da MCHOSE Z75S. MCHOSE'nin tek sorunu driverinin pek bir özelliği olmaması.
Alınır hocam, zaten forumda G75 Pro alan çok kişi oldu, çok sorun yaşayan olmadı. Daha konusu açılmadan önce de araştırmıştım yabancı kaynaklarda. Öyle çok sorunu olan bir marka değildi zaten. Beğendiysen al direkt hocam, gayet iyi klavye.
5075b de daha hızlı şarj bile yok. Türkiye'de sorun yaşayan görmedim ama M1 v5 alınabilir ya da MCHOSE Z75s. MCHOSE'nin tek sorunu driverinin pek bir özelliği olmaması.
İkisi de aynı kalitede sayılır, Z75 in malzeme kalitesi bir tık daha iyi. G75 Pro ne zaman stok gelir belli değil ama istiyorsan bekleyebilirsin. Hangisi hoşuna giderse onu al, kalite olarak çok bir farkları yok.
@norent G75 Matcha latte switch olan stok gelmiş, alacaksan kaçırma.
İkisi de aynı kalitede sayılır, Z75 in malzeme kalitesi bir tık daha iyi. G75 Pro ne zaman stok gelir belli değil ama istiyorsan bekleyebilirsin. Hangisi hoşuna giderse onu al, kalite olarak çok bir farkları yok.