alleqros Picopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Merhaba dostlar, 2500-3500 TL fiyat aralığında bir red switch mekanik klavye arıyorum. Klavye bilek destekli olmalı ve %100 olması gerekiyor. Bunu babama alacağım için sizin önerilerinize açığım.
Merhaba dostlar, 2500-3500 TL fiyat aralığında bir red switch mekanik klavye arıyorum. Klavye bilek destekli olmalı ve %100 olması gerekiyor. Bunu babama alacağım için sizin önerilerinize açığım.
EinstYou Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 TR Q RGB Mecha-Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Razer Ornata V3 RZ03-04461200-R3L1 TR Q RGB Mecha-Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
alleqros Picopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #3 Merhaba önerin için teşekkürler. Ama ben mekanik klavyeleri tercih ediyorum. Yine de önerini dikkate aldım, sağ ol.
Merhaba önerin için teşekkürler. Ama ben mekanik klavyeleri tercih ediyorum. Yine de önerini dikkate aldım, sağ ol.
İ İsmajl Emir Kilopat Katılım 4 Ekim 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #4 alleqros dedi: Merhaba önerin için teşekkürler. Ama ben mekanik klavyeleri tercih ediyorum. Yine de önerini dikkate aldım, sağ ol. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi 1.5-2k red switch arıyorum
alleqros dedi: Merhaba önerin için teşekkürler. Ama ben mekanik klavyeleri tercih ediyorum. Yine de önerini dikkate aldım, sağ ol. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi 1.5-2k red switch arıyorum
alleqros Picopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #5 İsmajl Emir dedi: Bulabildiniz mi 1.5-2k red switch arıyorum Genişletmek için tıkla... Maalesef aradığım klavyeyi bulamadım. Bütçemin çok fazla olmadığının farkındayım, ancak bu bütçe aralığında iyi bir klavye bulmaya çalışıyorum
İsmajl Emir dedi: Bulabildiniz mi 1.5-2k red switch arıyorum Genişletmek için tıkla... Maalesef aradığım klavyeyi bulamadım. Bütçemin çok fazla olmadığının farkındayım, ancak bu bütçe aralığında iyi bir klavye bulmaya çalışıyorum