Merhabalar.
3 Yıldır BenQ XL2411P monitör kullanıyorum. FHD 144Hz 1ms. Ancak monitörümü değiştireceğim. Daha çok CS:GO vs PUBG oynuyorum. Ancak hikaye tabanlı oyunları da oynuyorum. CS:GO ve PUBG'de aman aman bir hedefim yok. Dolayısıyla 240-280 hzbi monitör yerine görüntü kalitesi daha iyi IPS panelli 2K bir monitör mü almalıyım diye düşünüyorum. 144Hz 1 msden aşağı düşmek istemiyorum ona alıştım. Tercihen 27 inch olacak. Önerileri bekliyorum. Bir de Vatan MediaMarkt gibi yerlerden monitöru deneyerek almak istiyorum ama diğer sitelerde fiyatlara göre çok fark ediyor fiyatları. İnternetten monitör almakta şüpheliyim güvenmeli miyim hem firmalara hem de kargo şirketlerine? İnternetten bu tarz bir ürün aldığımızda iadesi kolay oluyor mu? Şimdiden teşekkürler.
AOC Q27G2U 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display+DVI-D) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
2K 144Hz. CS GO gibi rekabetçi oyunları 2K 144FPS,
Hikayeli oyunları da 2K 60FPS oynarsınız.
IPS olduğundan renk kalitesi iyi. Renk gamutları da oldukça yüksek.
Adobe RGB - %99
sRGB - %121
Çok güzel değerler bunlar, renk kalitesi olarak geçtiğiniz monitör ile arada dağlar olacak. İkisini yan yana koyup açın, video izleyin "Bunca zaman neye bakmışım ben?" diyeceksiniz.
Çok şaşıracaksınız tahminimce.
Aoc Q27G2U/Bk Q27G2U/Bk Monitör, 27 inches : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Hem daha uygun hem de Amazon.tr.
Daha pahalı olsa bile kesinlikle Amazon'dan önerirm ki daha ucuz.
Ölü piksel vs. mağdur etmezler.
VATAN'dan çok daha güvenilir olduğuna emin olabilirsiniz.