2500-4000₺ monitör tavsiyesi

canZann

Kilopat
Merhabalar.
3 Yıldır BenQ XL2411P monitör kullanıyorum. FHD 144Hz 1ms. Ancak monitörümü değiştireceğim. Daha çok CS:GO vs PUBG oynuyorum. Ancak hikaye tabanlı oyunları da oynuyorum. CS:GO ve PUBG'de aman aman bir hedefim yok. Dolayısıyla 240-280 hzbi monitör yerine görüntü kalitesi daha iyi IPS panelli 2K bir monitör mü almalıyım diye düşünüyorum. 144Hz 1 msden aşağı düşmek istemiyorum ona alıştım. Tercihen 27 inch olacak. Önerileri bekliyorum. Bir de Vatan MediaMarkt gibi yerlerden monitöru deneyerek almak istiyorum ama diğer sitelerde fiyatlara göre çok fark ediyor fiyatları. İnternetten monitör almakta şüpheliyim güvenmeli miyim hem firmalara hem de kargo şirketlerine? İnternetten bu tarz bir ürün aldığımızda iadesi kolay oluyor mu? Şimdiden teşekkürler.

CPU: AMD Ryzen 5 3600X.
GPU: ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC.
RAM: G.Skill Trident-Z Neo 16 GB 3600 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:

2K 144Hz. CS GO gibi rekabetçi oyunları 2K 144FPS,
Hikayeli oyunları da 2K 60FPS oynarsınız.
IPS olduğundan renk kalitesi iyi. Renk gamutları da oldukça yüksek.

Adobe RGB - %99
sRGB - %121

Çok güzel değerler bunlar, renk kalitesi olarak geçtiğiniz monitör ile arada dağlar olacak. İkisini yan yana koyup açın, video izleyin "Bunca zaman neye bakmışım ben?" diyeceksiniz.
Çok şaşıracaksınız tahminimce.

Edit:

Hem daha uygun hem de Amazon.tr.
Daha pahalı olsa bile kesinlikle Amazon'dan önerirm ki daha ucuz.
Ölü piksel vs. mağdur etmezler.
VATAN'dan çok daha güvenilir olduğuna emin olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı