Arkdaşlar 1 ay sonra yeni bir bilgisayar toplayacağım ve sizden yardım almak istedim. 2500₺ bütçem var ve ekran kartı hariç bir sistem toplayacağım sebebi ise şu anlık ekran kartsız idare edebilirim. League of Legends ve CS:GO oynuyorum amatörce de Sketchup ile modelleme yapıyorum. Ekran kartını şimdi alsam GTX960 alabilirim ama 2-3 ay sonra GTX980ti alacak bütçem olacak bu sebeple biraz tümleşik ekran kartıyla idare edeceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ekran kartı hariç olduğunu atlamışım. Öyleyse işlemcini İ5 6600-6500 modellerinden birini al. Anakartını MSİ Bazooka modeli al. Bir de 120 GB SSD al. RAM miktarını da 16 GB yapabilirsin.
Nerede parayı çarçur etmiştim açıklar mısın ? Bence sen bi İ7 uğruna sistemi düşürmüşsün. Senin anakartında tek PCI yuvası var ve ileride arkadaş SLI veya CrossFire yapmak isterse yapamayacak. Ayrıca Killer Ethernet özelliği, M2 SSD desteği gibi özellikler de yok. Tabii senin görüşüne de saygım var ama bence anakart bir sistemde en önemli bileşenlerin başında geliyor.