TaKTiKcell Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Red switch olursa daha iyi olur. Gamepower'da bazı hatalar olduğu için tam karar veremedim, benim gözüme Logitech'ler de takıldı, bilemedim.
Red switch olursa daha iyi olur. Gamepower'da bazı hatalar olduğu için tam karar veremedim, benim gözüme Logitech'ler de takıldı, bilemedim.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 556 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #2 RAZER Blackwidow V3 TenkeylessBuyrun efendim
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 30 Haziran 2024 #3 TaKTiKcell dedi: Red switch olursa daha iyi olur. Gamepower'da bazı hatalar olduğu için tam karar veremedim, benim gözüme Logitech'ler de takıldı, bilemedim. Genişletmek için tıkla... Gx switchleri ortalamanın üstü ve aşırı sağlam fakat Logitech klavyelerini Hotswap yapmıyor ak992 öneririm.
TaKTiKcell dedi: Red switch olursa daha iyi olur. Gamepower'da bazı hatalar olduğu için tam karar veremedim, benim gözüme Logitech'ler de takıldı, bilemedim. Genişletmek için tıkla... Gx switchleri ortalamanın üstü ve aşırı sağlam fakat Logitech klavyelerini Hotswap yapmıyor ak992 öneririm.
TaKTiKcell Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #4 Hotswap derken? Enlightened dedi: RAZER Blackwidow V3 TenkeylessBuyrun efendim Genişletmek için tıkla... çok güzel fakat numerik tuş takımı beni biraz düşündürdü.
Hotswap derken? Enlightened dedi: RAZER Blackwidow V3 TenkeylessBuyrun efendim Genişletmek için tıkla... çok güzel fakat numerik tuş takımı beni biraz düşündürdü.
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 556 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 TaKTiKcell dedi: Hotswap derken? Çok güzel fakat numerik tuş takımı beni biraz düşündürdü. Genişletmek için tıkla... Size çok sıkıntı yaratacağını düşünmem fakat karar sizin.
TaKTiKcell dedi: Hotswap derken? Çok güzel fakat numerik tuş takımı beni biraz düşündürdü. Genişletmek için tıkla... Size çok sıkıntı yaratacağını düşünmem fakat karar sizin.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 30 Haziran 2024 #6 TaKTiKcell dedi: Hotswap derken? Genişletmek için tıkla... Switchler zarar görünce klavye çöp olmiyor yada aylarca garantiyle uğraşmıyorsun switchleri değiştirebiliyorsun hotswap klavyelerde, BlackWidow V3 hotswap bir klavye değil, V4 hotswap.
TaKTiKcell dedi: Hotswap derken? Genişletmek için tıkla... Switchler zarar görünce klavye çöp olmiyor yada aylarca garantiyle uğraşmıyorsun switchleri değiştirebiliyorsun hotswap klavyelerde, BlackWidow V3 hotswap bir klavye değil, V4 hotswap.