Bu klavyenin ve buna benzerlerinin markalarını ilk defa duyuyorum. Bu markaların teknik desteği nasıl?
Peki sitesindeki gibi böyle fazla ses çıkıyor mu klavyeden? Bir videosuna baktım da yine biraz ortalama daha gibi sitesine göre.Gayet iyi hem satici hem marka gayet ilgililer. En iyi secenek suan bu fiyat bandinda numpadli olarak.
Peki sitesindeki gibi böyle fazla ses çıkıyor mu klavyeden? Bir videosuna baktım da yine biraz ortalama daha gibi sitesine göre.
Bu tarz klavyeler genel olarak çok sesli olmaz, yani yan odadaki birini rahatsız edecek seviyede olmaz hocam ama mesela sizinle aynı odada olan biri rahatsız olabilir uyumaya falan çalışıyorsa.Peki sitesindeki gibi böyle fazla ses çıkıyor mu klavyeden? Bir videosuna baktım da yine biraz ortalama daha gibi sitesine göre.
Bu forumda tekrar anladım kesinlikle okuma yazma sıkıntısı var
Hocam yazdığınıza göre sessiz RGB çok önemli değil gidip 1.5, 2 k gibi paralar vermektense evrenin en Basic klavyesini almak daha mantıklı geliyor.
Mesela.LOGITECH K120 USB Kablolu Türkçe Q Klavye | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH K120 USB Kablolu Türkçe Q Klavye | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünwww.mediamarkt.com.tr
Membran klavye dayanıklı ve sağlam olmaz. Maksimum ömrü 1-2 yıl. Atılan ürünler de pahalı ürünler değil ekonomimiz kötü 2000TL dediğin para 50 dolar yapmıyor.
Bu klavye var, fare ile takım olarak evde bulunuyor ama çok uygun değil özellikle oyun açısından.Bu forumda tekrar anladım kesinlikle okuma yazma sıkıntısı var
Hocam yazdığınıza göre sessiz RGB çok önemli değil gidip 1.5, 2 k gibi paralar vermektense evrenin en Basic klavyesini almak daha mantıklı geliyor.
Mesela.LOGITECH K120 USB Kablolu Türkçe Q Klavye | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH K120 USB Kablolu Türkçe Q Klavye | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünwww.mediamarkt.com.tr
Bu klavyeden kullandım hocam ofis olarak uygun ama oyun açısından çok iyi değil maalesef.Logitech Corded K280E 920-010066 USB Kablolu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Corded K280E 920-010066 USB Kablolu Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Corded K280E 920-010066 USB Kablolu Klavye özelliklerini incele, 579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bir göz gezdirin isterseniz. Sessiz, sağlam ve uygun fiyatlı.
Bu klavye var, fare ile takım olarak evde bulunuyor ama çok uygun değil özellikle oyun açısından.
Bu klavyeden kullandım hocam ofis olarak uygun ama oyun açısından çok iyi değil maalesef.