2500 Liraya Sistem Toplama

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2500 liraya bi kasa topladım. Ne düşnüyorsunuz? Bi yorumunuzu alabilir miyim :)

asd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Harddisk almayacağım kendimde olduğu için. Onun dışında şöyle bir sistem topladım hatta monitör + oyunda var içinde. Bu fiyata AMD alınmaz bence. Fiyat su anda 35 TL fazla ama RAM'ın indirimi bitecek.

İntel i5 4460 İşlemci
MSI GTX960 Ekran Kartı
MSI H81-P33 Anakart
G-Skill 8 GB CL9 1600 MHz Bellek
AOC 21.5 1080p Monitör
Zalman Z3 Plus Kasa
Zalman 500W Güç Kaynağı
+ GTA V

= 2536 TL

Bu ikisini karşılaştır hangisi daha iyi :) Ben Harddisk almıyorum aynı fiyata neredeyse - daha pahalı - GTA 5 alıyorum. Yani dengeleniyor :) Benim sistemle bir karşılaştır. Bence aldığın sistem iyi değil. Daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa daha güzel olur :)

saol
Ben Harddisk almayacağım kendimde olduğu için. Onun dışında şöyle bir sistem topladım hatta monitör + oyunda var içinde. Bu fiyata AMD alınmaz bence. Fiyat su anda 35 TL fazla ama RAM'ın indirimi bitecek.

İntel i5 4460 İşlemci
MSI GTX960 Ekran Kartı
MSI H81-P33 Anakart
G-Skill 8 GB CL9 1600 MHz Bellek
AOC 21.5 1080p Monitör
Zalman Z3 Plus Kasa
Zalman 500W Güç Kaynağı
+ GTA V

= 2536 TL

Bu ikisini karşılaştır hangisi daha iyi :) Ben Harddisk almıyorum aynı fiyata neredeyse - daha pahalı - GTA 5 alıyorum. Yani dengeleniyor :) Benim sistemle bir karşılaştır. Bence aldığın sistem iyi değil. Daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa daha güzel olur :)
saol

Hatta buraya ekleyeyim , kurdum GTA 5'i de yükledim. Texture High'ta diğer Grafik ayarları en üst düzeydi. FXAA Açık MXAA kapalı. Arada olan FPS düşüşleri hariç akıcılık konusunda hiç bir sıkıntısı yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı