Bu bütçedeki çoğu marka aynı yerde üretilip üzerine farklı etiket basılarak satılıyor. En fazla şarj aletinin pin yerleri değişiyor çoğunda. Aradığınız ürün sadece vidalama için kullanılacak bir şarjlı mı yoksa Kırım delme işlerinde de kullanabileceğiniz bir şey mi arıyorsunuz.
Vidalama ve gerekirse duvar delme şeklinde, dübel vs için. Basit işler yani ev işleri.
Hocam hirdavatci olarak soyluyorum internetten alinan matkaplar cok guvenilir almadiginiz surece 1-2 aydan fazla dayanmaz mersindeyseniz dukkana beklerim.
İzmirdeyim maalesef. Ve mümkünse internetten almak istiyorum çünkü başta da anlattığım gibi Amazon'dan aldığım matkabın şarj aleti sorunlu çıktı. Satıcısı Amazon değildi ama Amazon'dan aldığımız için iade işlerinde sorun yaşamadık. O yüzden interneti tercih ediyorum.
Amazon.com.tr basit işlerinizi halleder, bu bütçede de şarjlı olarak profesyonel ürün bekleyemezsiniz zaten.
Güzel ürün ancak sadece vidalama için kullanılıyor gibi duruyor. Bu ürünle duvar delebilir miyim?
Hocam dandik rolwal, assur markaların şantiyelerde bile kullanıldığını görmüş biri olarak. Ev kullanıcısı için aşırı dandik olmadığı sürece çoğu markanın yeterli olacağını düşünüyorum.
Öneriniz var mıdır?