1 TB SSD'ye ihtiyacım var 2 TB SSD'ye param yetmiyor. 2500 TL bütçem var aşağıdaki modelleri Akakçe'den ve epeyden bakıp yazdım hangilerini önerirsiniz? Akakçe ve Epey'de gözükmeyen uygun satışı olan yerler varsa öneri alabilirim.
Minimum 4000e 4000 olsun istiyorum. Anakartım PCI 3.0 ancak 4.0 SSD 3.0'da çalışıyor sanırım almışken 4.0 alayım diyor. Epey linki de aşağıda
Daha düşük güç tüketimi ve daha az ısı sunarak sisteminizin performansını değerden ödün vermeden optimize eder. Günlük kullanım, oyun ve sistem yükseltmeleri için ideal, uygun fiyatlı bir depolama…
Daha düşük güç tüketimi ve daha az ısı sunarak sisteminizin performansını değerden ödün vermeden optimize eder. Günlük kullanım, oyun ve sistem yükseltmeleri için ideal, uygun fiyatlı bir depolama…
Minimum 4000e 4000 olsun istiyorum. Anakartım PCI 3.0 ancak 4.0 SSD 3.0'da çalışıyor sanırım almışken 4.0 alayım diyor. Epey linki de aşağıda.
Bunları yazmışsın kral dediklerinin hepsiyle uyumlu ve güvenilir bir marka.
Fakat PCI 3.0 olduğu için en fazla PCI 3.0'ın desteklediği hızla çalışır.
Minimum 4000e 4000 olsun istiyorum. Anakartım PCI 3.0 ancak 4.0 SSD 3.0'da çalışıyor sanırım almışken 4.0 alayım diyor. Epey linki de aşağıda.
Bunları yazmışsın kral dediklerinin hepsiyle uyumlu ve güvenilir bir marka.
Fakat PCI 3.0 olduğu için en fazla PCI 3.0'ın desteklediği hızla çalışır.