hypercricial Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.267 Yer İstanbul 27 Temmuz 2022 #11 messinicocugu dedi: İndirim stoklar bitince biter hocam ama bayağıdır bu fiyatta bu SSD 2 gün sonra bitmez bence. Genişletmek için tıkla... Messi'nin çocuğu olmak nasıl bir his?
messinicocugu dedi: İndirim stoklar bitince biter hocam ama bayağıdır bu fiyatta bu SSD 2 gün sonra bitmez bence. Genişletmek için tıkla... Messi'nin çocuğu olmak nasıl bir his?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 27 Temmuz 2022 #12 hypercricial dedi: Messi'nin çocuğu olmak nasıl bir his? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı İyi , Messi'nin çocuğu olmama sayesinde Türkiye'deki koşullalara dayanabiliyorum.
hypercricial dedi: Messi'nin çocuğu olmak nasıl bir his? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı İyi , Messi'nin çocuğu olmama sayesinde Türkiye'deki koşullalara dayanabiliyorum.
Ragy Decapat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #13 messinicocugu dedi: İndirim stoklar bitince biter hocam ama bayağıdır bu fiyatta bu SSD 2 gün sonra bitmez bence. Genişletmek için tıkla... Okey satın aldım bilgisayarım olmadığı için çalışıp çalışmadığını bilemeyeceğim.
messinicocugu dedi: İndirim stoklar bitince biter hocam ama bayağıdır bu fiyatta bu SSD 2 gün sonra bitmez bence. Genişletmek için tıkla... Okey satın aldım bilgisayarım olmadığı için çalışıp çalışmadığını bilemeyeceğim.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 28 Temmuz 2022 #14 Ragy dedi: Okey satın aldım bilgisayarım olmadığı için çalışıp çalışmadığını bilemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Çalışır hocam çalışmasa bile Amazon sayesinde çok kolay iade edersiniz.
Ragy dedi: Okey satın aldım bilgisayarım olmadığı için çalışıp çalışmadığını bilemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Çalışır hocam çalışmasa bile Amazon sayesinde çok kolay iade edersiniz.
hypercricial Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.267 Yer İstanbul 28 Temmuz 2022 #15 Ragy dedi: Okey satın aldım bilgisayarım olmadığı için çalışıp çalışmadığını bilemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam satıcı Amazon mu?
Ragy dedi: Okey satın aldım bilgisayarım olmadığı için çalışıp çalışmadığını bilemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam satıcı Amazon mu?
Ragy Decapat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #16 messinicocugu dedi: Çalışır hocam çalışmasa bile Amazon sayesinde çok kolay iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... hypercricial dedi: Hocam satıcı Amazon mu? Genişletmek için tıkla... Satıcı Amazon Germany hocam.
messinicocugu dedi: Çalışır hocam çalışmasa bile Amazon sayesinde çok kolay iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... hypercricial dedi: Hocam satıcı Amazon mu? Genişletmek için tıkla... Satıcı Amazon Germany hocam.
hypercricial Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.267 Yer İstanbul 28 Temmuz 2022 #17 Ragy dedi: Satıcı Amazon Germany hocam. Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını sanmıyorum fakat bir sıkıntı olursa Amazon iade veya değişim yapar 30 gün içinde.
Ragy dedi: Satıcı Amazon Germany hocam. Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını sanmıyorum fakat bir sıkıntı olursa Amazon iade veya değişim yapar 30 gün içinde.
Ragy Decapat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #18 hypercricial dedi: Bir şey olacağını sanmıyorum fakat bir sıkıntı olursa Amazon iade veya değişim yapar 30 gün içinde. Genişletmek için tıkla... Peki bu 1 ay içinde değişim ürün geldikten sonra mı, yoksa sipariş verdikten sonra mi. Minimum 1.5-2 ay içinde deneyebilirim. İnşAllah sıkıntı olmaz.
hypercricial dedi: Bir şey olacağını sanmıyorum fakat bir sıkıntı olursa Amazon iade veya değişim yapar 30 gün içinde. Genişletmek için tıkla... Peki bu 1 ay içinde değişim ürün geldikten sonra mı, yoksa sipariş verdikten sonra mi. Minimum 1.5-2 ay içinde deneyebilirim. İnşAllah sıkıntı olmaz.
hypercricial Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.267 Yer İstanbul 29 Temmuz 2022 #19 Ragy dedi: Peki bu 1 ay içinde değişim ürün geldikten sonra mı, yoksa sipariş verdikten sonra mi. Minimum 1.5-2 ay içinde deneyebilirim. İnşAllah sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ürün elinize geçtikten sonraki 1 ay.
Ragy dedi: Peki bu 1 ay içinde değişim ürün geldikten sonra mı, yoksa sipariş verdikten sonra mi. Minimum 1.5-2 ay içinde deneyebilirim. İnşAllah sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Ürün elinize geçtikten sonraki 1 ay.
Ragy Decapat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #20 Ragy dedi: Minimum 1.5-2 ay içinde deneyebilirim. İnşAllah sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... hypercricial dedi: Ürün elinize geçtikten sonraki 1 ay. Genişletmek için tıkla... Okey 6-18 Ağustos arası gelir diyor. Ordan yetişirse belki yetişir, yetişmezse de yapabacak bir şey yok. Umarım şansım yaver gider.
Ragy dedi: Minimum 1.5-2 ay içinde deneyebilirim. İnşAllah sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... hypercricial dedi: Ürün elinize geçtikten sonraki 1 ay. Genişletmek için tıkla... Okey 6-18 Ağustos arası gelir diyor. Ordan yetişirse belki yetişir, yetişmezse de yapabacak bir şey yok. Umarım şansım yaver gider.