2500 TL 1TB SSD önerisi

Rankout

Hectopat
Yer
Giresun/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem askıda :)
Meslek
Öğrenci...
Elimde 6700XT, Ryzen 5 5600, XPG8×4 RAM ve B550M-K anakart var elimdeki SSD bozulduğu için yeni bir tane almak istiyorum. Bütçe ortalama 2500TL.

Çıkmazsa,

Elimde 6700XT, Ryzen 5 5600, XPG8×4 RAM ve B550M-K anakart var elimdeki SSD bozulduğu için yeni bir tane almak istiyorum. Bütçe ortalama 2500TL.
Hocam ssd ne kadar sürede bozuldu kullandığınız? Bir de bir şey mi oldu öyle mi bozuldu merak ettim. Hiç ssd bozulma sorunu yaşayan görmedim çevremde de merak ettim.

Hocam ssd ne kadar sürede bozuldu kullandığınız? Bir de bir şey mi oldu öyle mi bozuldu merak ettim. Hiç ssd bozulma sorunu yaşayan görmedim çevremde de merak ettim.
Hocam 2 senede bozuldu ve sağlık durumu 99 du. Dün hardisk taktım ve gözüküyordu ama ssd bıosta gözükmüyor...

Hocam bıraktığım linktekini kullanıyordum buna göre eksisi var mı linktekilerin.

Hocam eksileri neler size göre

Eksisi değil fazlası var o ssdlerin. Anakart gen 4 destekliyorsa bütçe çıkarsa kesinlikle üstteki ürün.

Eksi değil artı olarak DRAM var, Windows daha stabil güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…