2500 TL 1TB SSD önerisi

Rica ederim iyi geceler.
Hocam Kioxia Exceria PRO'yu almayı düşünüyorum ama anakartımla uyumlu mu? Gen4 destekliyor ama bilmediğim bir problemi olur mu? Artı olarak ısı sorunu var diye yazılmış.

Hocam Kioxia Exceria Pro'yu almayı düşünüyorum ama anakartımla uyumlu mu? Gen4 destekliyor ama bilmediğim bir problemi olur mu? Artı olarak ısınma sorunu var diye yazılmış.

Gen 4 desteğin varsa tam hız alırsın problem olmaz, ısınma sorunu ben hiç görmedim ama G2 ısınıyor diyorlardı. Problem olacak kadar ısındığını düşünmüyorum, ki görmedim zaten. @YüzbaşıJohnPrice bilgin var mı hocam?

Hocam Kioxia Exceria PRO'yu almayı düşünüyorum ama anakartımla uyumlu mu? Gen4 destekliyor ama bilmediğim bir problemi olur mu? Artı olarak ısı sorunu var diye yazılmış.
Hocam ısınıyor 200 300 liralık bir soğutucu almak gerekiyor.

Hocam ısınıyor 200 300 liralık bir soğutucu almak gerekiyor.
Link var mı hocam

Hocam 85-90 derecelere kadar çıkıyor diyen gördüm benim mevcut ssd 60 bile görmedi hiç

Sallıyorlar bence.
Valla bilmiyorumda fiyat olarak daha uyguna 2 ssd daha buldum zahmet olmazsa bakabilir misiniz kutu harici ne kadar bi fark var acaba?

Sallıyorlar bence.
Hocam mevcut olarak Kingston renegade kullanıyorum ısı sorunu yok dendi ve aldım soğutucusuz halde 80 dereceyi görüyor.
Link var mı hocam
Hocam ben bunu aldım.
Ek olarak buna da güzel diyorlardı. İçinize sineni alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…