Hocam Kioxia Exceria PRO'yu almayı düşünüyorum ama anakartımla uyumlu mu? Gen4 destekliyor ama bilmediğim bir problemi olur mu? Artı olarak ısı sorunu var diye yazılmış.
Hocam Kioxia Exceria Pro'yu almayı düşünüyorum ama anakartımla uyumlu mu? Gen4 destekliyor ama bilmediğim bir problemi olur mu? Artı olarak ısınma sorunu var diye yazılmış.
Gen 4 desteğin varsa tam hız alırsın problem olmaz, ısınma sorunu ben hiç görmedim ama G2 ısınıyor diyorlardı. Problem olacak kadar ısındığını düşünmüyorum, ki görmedim zaten. @YüzbaşıJohnPrice bilgin var mı hocam?
Hocam Kioxia Exceria PRO'yu almayı düşünüyorum ama anakartımla uyumlu mu? Gen4 destekliyor ama bilmediğim bir problemi olur mu? Artı olarak ısı sorunu var diye yazılmış.
Gen 4 desteğin varsa tam hız alırsın problem olmaz, ısınma sorunu ben hiç görmedim ama G2 ısınıyor diyorlardı. Problem olacak kadar ısındığını düşünmüyorum, ki görmedim zaten. @YüzbaşıJohnPrice bilgin var mı hocam?
Snowman Heatsink M.2 2280 Ssd Nvme Ngff M2 Ssd Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Ek olarak buna da güzel diyorlardı. İçinize sineni alabilirsiniz.