2500 TL 2.el telefon tavsiyesi

Bütçe
2500-2600

NeKRoZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda yeni bir telefona geçmek istiyorum başlıkta da gördüğünüz gibi Max 2600 zorlarım. Telefon önerilerinizi bekliyorum. Şu an düşündüğüm 2 tane telefon var. Redmi Note 8 Pro yurt dışı kayıtlı ve P40 Lite. Bunları önermezseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2500e artık fazla birşey alınmıyor 0 dan alsan alamazsın 2. Elden çok iyi birşeyler alamazsın pek bu yüzden en iyisi bütçeni biraz daha zorlamak.

S9,S9+, Xiomi mi 8 ,Xiomi Mi 6, Mi Mix 2, Samsung galaxy note 8 vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy S8 serisi, iPhone 7 ve iPhone 6S Plus (16 GB değil asla değil), Galaxy A50 önerebilirim sanırsam.

@Kerimcnaaa
2700’lerde yazılmış birçok cihaz bulunmakta ve ufak pazarlıklar ile bütçe sınırına rahatça dahil edebiliriz iPhone 7’yi ancak asli sorun cihazı paraya uydurmaktan ziyade cihazın eski pilinin yıpranmış olması sanırsam.

2500e artık fazla bir şey alınmıyor 0'dan alsan alamazsın 2. elden çok iyi bir şeyler alamazsın pek bu yüzden en iyisi bütçeni biraz daha zorlamak.

Haklısınız fakat bütçe el vermıyor ne yazık ki en mantıklısı şu an iPhone 7 veya P40 Lite sanırsam.

@Kerimcnaaa
2700'lerde yazılmış birçok cihaz bulunmakta ve ufak pazarlıklar ile bütçe sınırına rahatça dahil edebiliriz iPhone 7'yi ancak asli sorun cihazı paraya uydurmaktan ziyade cihazın eski pilinin yıpranmış olması sanırsam.

Evet var bıraz pazarlıkla alınabılır fakat piyasa o kadar fırsatçıyla dolu ki aklınız hayaliniz durur yani bir de ben sahibinden telefon almak hiç ıstemıyorum oyle bır problem de var.

Galaxy S8 serisi, iPhone 7 ve iPhone 6S Plus (16 GB değil asla değil), Galaxy A50 önerebilirim sanırsam.

iPhone 7'den öncesını hiç dusunmedım ama eğer mecbur kalırsam değerlendiririm tabii ki.

Haklısınız fakat bütçe el vermıyor ne yazık ki en mantıklısı şu an iPhone 7 veya P40 Lite sanırsam.

Evet var bıraz pazarlıkla alınabılır fakat piyasa o kadar fırsatçıyla dolu ki aklınız hayaliniz durur yani bir de ben sahibinden telefon almak hiç ıstemıyorum oyle bır problem de var.

iPhone 7'den öncesını hiç dusunmedım ama eğer mecbur kalırsam değerlendiririm tabii ki.
6S ve 7 arasında katastrofik bir fark olmadığı için iPhone 7 ve 6S'lerin kullanılabilirliği benzerdir ondan dolayı düşünmenizden yana bir sorun olmayacağını söyleyebilirim hatta pil ve ekran boyutundan dolayı 6S Plus'ın daha kullanılabilir olduğunu düşünüyorum. Bütçeniz çok yüksek olmasa bile sizi idare edebilecek cihazların olduğu bir listeye bakmaktasınız ondan dolayı çokta sorun etmeyin ve çokça fırsatçı dediğiniz gibi var ancak nispeten temiz bir cihaza bakarsanız genel olarak bir sorun yaşamayacağınızı söyleyebilirim.
Öneri olarakta ne kadar P40 Lite daha güncel bir cihaz bile olsa şahsen Google Mobil Hizmetleri (GMS)'in olmayışından dolayı uygulamalar için uğraşmak istemezdim. Android tarafında şiddetle Galaxy S8 serisine bakmanızı öneririm şahsen ikinci el olarak bütçenizde.

6S ve 7 arasında katastrofik bir fark olmadığı için iPhone 7 ve 6S'lerin kullanılabilirliği benzerdir ondan dolayı düşünmenizden yana bir sorun olmayacağını söyleyebilirim hatta pil ve ekran boyutundan dolayı 6S Plus'ın daha kullanılabilir olduğunu düşünüyorum. Bütçeniz çok yüksek olmasa bile sizi idare edebilecek cihazların olduğu bir listeye bakmaktasınız ondan dolayı çok da sorun etmeyin ve çokça fırsatçı dediğiniz gibi var ancak nispeten temiz bir cihaza bakarsanız genel olarak bir sorun yaşamayacağınızı söyleyebilirim.
Öneri olarak da ne kadar P40 Lite daha güncel bir cihaz bile olsa şahsen Google mobil hizmetleri (gms)'in olmayışından dolayı uygulamalar için uğraşmak istemezdim. Android tarafında şiddetle Galaxy S8 serisine bakmanızı öneririm şahsen ikinci el olarak bütçenizde.

Aslında P40 Lite konusunda haklısınız fakat bu bütçe de en iyi telefon olacagını dusunuyorum Google konusunda gspace veya APK kullanabiliyorsun sonuçta çok sık telefon degıstıren bırı değilim zaten 3-4 sene falan ve bu P40 Lite'ın benı götüreceğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı