2500 TL - 3000 TL arası sistem önerisi

Emrh

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu hafta parçaları almayı düşünüyorum. Son kez size danışmak istedim.
Benim topladığım PC'de bir eksiklik var mı ? Görüşlerinizi de alabilirm. Aklım gaming'de kaldı. Aslında ona göre sistem önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

jkbl.png

Everest seçmemin sebebi fiyatı cazip geldi marka hakkında bilgim yoktu sizin seçtiğiniz kasa baya hoşuma gitti gözden kaçırmışım.:)
Sistem baya iyi yalnız işlemci soğutucu pahalı sanki 48 liraya da var bu soğutucu sizce gerekli mi ?

Everest seçmemin sebebi fiyatı cazip geldi marka hakkında bilgim yoktu sizin seçtiğiniz kasa baya hoşuma gitti gözden kaçırmışım.:)
Sistem baya iyi yalnız işlemci soğutucu pahalı sanki 48 liraya da var bu soğutucu sizce gerekli mi ?
Everest'in malzeme kalitesi kötü olduğu için almayın dedim. Blizzard soğutucuda alınabilir fakat almışken bunu alın derim çünkü işlemciyi daha iyi soğutur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı