2500 TL 850-1000 Watt PSU Tavsiyesi

Bütçe
2500 TL

F / P oranı olarak bu modelini bulabildim FSP'nin. Ancak diğer arkadaşların paylaştığı Corsair 850W Watt / fiyat olarak daha iyi sanki.



İki model arasında hangisi sizce? Corsair modeline baktım iyi diyorlar. Yalnız RMX modeli olmadığı için Japon parçalar kullanılmıyormuş. 10 yıl garanti Türkiye'de geçerli midir?


Kasayı hazır olarak aldım. Kendim toplasam daha büyük soğutucu tercih ederdim o konuda haklısınız. Açıkçası kasa geldikten sonra da soğutucu yetersiz gelirse zaten değiştirmeyi düşünüyordum. Ancak şu an yaptığım kullanımlarda işlemcinin 76-77 dereceleri geçtiğini görmedim. O nedenle de ön yargılı olup kurcalamak istemedim. Soğutucunun herhangi bir pompa, su vb sesi de yok. Bunlarda hoşuma giden detaylar.


İlginiz için teşekkür ederim. Amazonu da takip ediyorum. Orada kampanyalı fiyat yakalayabilirsem alacağım.
Fsp dışı tercih olursa eğer gigabyte’a yönelin derim.
 
Fsp dışı tercih olursa eğer gigabyte’a yönelin derim.

Corsair RM 850 modelini sipariş ettim. İtopyada mevcut fiyata göre bakınca en güncel ve alınası model olarak duruyordu. Elime ulaştıktan sonra testleri yapıp yorumumu paylaşırım. Öneriniz için teşekkür ederim.

@kano


Bu ürün içinde geçerli kuponum varmış. 1775 TL fiyat ile satın aldım. Artık elimdeki 120 MM olanı satar bunu kullanırım. Arctic pişman etmez umarım.
 
Power ve sıvı soğutma geldi. İkisinin de montajını yaptım. PSU'yu test ettim. Hiç sesi yok. Şikayetim giderilmiş oldu. Aynı şekilde sıvı soğutmada oldukşça sessiz ve performanslı. İkisini de tavsiye ederim. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler.
 

Geri
Yukarı