2500 TL A10-7890K Sistem Toplama

Kasa Zalman R1 600W, HDD WD 1 TB Blue 7200 RPM, RAM Kingston HyperX Fury 8 GB 2133 MHZ DDR4 tek modül. SSD seçimi sana kalmış. Kingston V300 seçme yeter. Bu arada ekran kartı olarak Sapphire Nitro R9 380 4 GB öneririm. Daha güçlü bir ekran kartı.
 
2500 TLye R9 380le sistem toplanır hocam sen ne yaptın APU toplama bütçen fazla skylake e yönel.
 
Önerdiğin RAM VAtan Bilgisayar da yok

2500 TLye R9 380le sistem toplanır hocam sen ne yaptın APU toplama bütçen fazla skylake e yönel.
Hocam toplayacam da Vatan Bilgisayar dan toplamam lazım orada da parça yok.Bursa' da oturuyorum. Alacağım parçalar ya Vatan' da yok ya da Bursa' da yok. Stoktaki parçalarla da 2150 TL civarı nasıl parça toplanır hangisi hangisine daha uyumludur onu da ben bilmiyorum.
 
Bende Bursada oturuyorum konuyla alaksı yok ama benden başka bursada oturan birini görünce sevindim. ben bir sistem toplıyım vatandan size istiyorsanız ?
 
Bende Bursada oturuyorum konuyla alaksı yok ama benden başka bursada oturan birini görünce sevindim. ben bir sistem toplıyım vatandan size istiyorsanız ?
Çok sevinirim. Şimdi tam bir bütçe belirledim. Hangi mönitörü alacağıma karar verdim. Monitör hariç kalan bütçem 2161 TL.
 
Kardeşim malesef biraz bütçeni aştım ama en verimli şekilde toplamak için eğer bu kadar veremem diyorsan ekran kartını GTX 950 ile degiştirebilirsin.



Ramler 2400Mhz anakart 2133Mhz diyebilirsin ama en iyi ürün buydu f/p açıdan malum Vatan Bilgisayarda her istediğim ürün yoktu o yüzlen bide dolar baya arrtı bu sistem 2 hafta önce 2100 lira felandı dolar çok arttı bide vatandan topluyoz hepsi bi araya gelince böyle olmak zorunda oldu o yüzlen ssd ekliyemedim.
 
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. HDD yi 7200 RPM olanından ekledim. Nedense HDD yi 7200 RPM yapmama rağmen bu parçalar bende 2216 TL etti. Bir şey sorucam bu sistem beni 7-8 sene idare eder mi acaba maddi durumum çok iyi değil en son bilgisayarımı 8 sene önce almıştım. Bir de o anakarta o RAM uyumlu olur mu ?
 

İyi yapmışın ben onu 7200 RPM modeli zannediyorum sen söylemesen haberim olmucak RAM ve anakart uyumlu merak etme bende 2006da aldığım sistemi kullanıyorum öle bende çok sistem almıyorum eylül ayında alıcam bende neyse senin sorularına gelirsek bu sistem seni 3+ high ayarlarda idare eder 3. seneden sonra oyunları medium seviyelerine inmen lazım 5+ ise low ayalarda oynatır tam kesin bişey diyemiyorum teknoloji bu ne olacağı belli olmaz ama tahminim bu yönde.
 
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok çaresiz durumdaydım gerçekten çok yardımcı oldunuz. Neden Vatan Bilgisayar derseniz 2200 TL ye bir notebook almıştım. Sesinde problem oldu geri iade olacak evime kağıt gelmesini bekliyorum. Geri iade olunca Vatan Büyük ihtimalle parayı iade etmez 2200 TL değerinde alışveriş yaptırır ya da aynı cihazdan verebileceğini söyler. Eğer para iadesi olursa bu sistemi internetten alırım yanına SSD alırım çok iyi olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…