Evet bence de güzel bir tercih olur.Apple Watch Seri 3 GPS 42 mm Gümüş Rengi Alüminyum Kasa ve Fiyatı
Apple Watch Seri 3 GPS 42 mm Gümüş Rengi Alüminyum Kasa ve en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu saat her anlamda güzel duruyor ayrıca bütçenize uygun ve güvenilir bir marka. Sizi uzun bir süre her anlamda ileriye götürür.
Öneriniz için teşekkür ederim.Telefonun iPhone ise Apple Watch 3 alabilirsin ben kendim de bir ay kullandım sonra sattım bu tamamen kendi görüşümdür akıllı saate bu kadar para vermeye gerek yok bence inan değmez ben olsam mi band 5 alır geçerim 300 TL'ye.
Apple Watch Seri 3 GPS 42 mm Gümüş Rengi Alüminyum Kasa ve Fiyatı
Apple Watch Seri 3 GPS 42 mm Gümüş Rengi Alüminyum Kasa ve en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu saat her anlamda güzel duruyor ayrıca bütçenize uygun ve güvenilir bir marka. Sizi uzun bir süre her anlamda ileriye götürür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.