2500 TL AMD sistem tavsiyesi

Turgut1973

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
AMD fx8370 ve R7 370 ekran kartı ile bir sistem toplamak istiyorum. Bilgisayarı genel olarak oyun amaçlı kullandığımdan ekran kartını biraz yüksek tutarak işlemciden kısabilirim önerilerinize göre. Tabi en iyi performans için hangisinin daha kaliteli olması gerektiğini de bilmiyorum. Teknik bilgi sahibi değilim. Bana güzel ve uygun bir sistem tavsiyesi yaparsanız sevinirim. Sadece SSD kullansam HDD olmadan daha iyi mi olur o konuda da bilgi lazım. Counter strike ve black desert gibi oyunları oynadığımdan çok fazla FPS sorunu yaşıyorum. Bunuda göz önüne alarak öneride bulunursanız sevinirim. İlginize teşekkürler şimdiden.

Pardon AMD fx 8350 işlemci düşünüyorum. Yanlış yazmışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd işlemciler en son 2011 yılında çıktı. Amd sistem istiyorsanız zen mimarisini bekleyin. Intel sistemde i5 6500+rx470 ekran karını tavsiye edebilirim. Bu konfigürasyon 1080p çözünürlükte piyasadaki neredeyse bütün oyunları en az 50 fps üstü en yüksek ayarda oynatacaktır

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı