2500 TL Android box önerisi

panicvirus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Vestel 43FB7500 televizyonu kullanıyorum fakat artık güncelleme gelmediği için box almayı düşünüyorum, bu fiyat aralığında önerebileceğiniz güzel bir box var mıdır? Genellikle ebeveynlerim kullanıyor, arayüzü kolay olan bir şey olabilirse çok iyi olur.

Düşündüğüm ürünler;

Aktif olarak kullanıyorum. Gerçekten güzel bir akıllı kutu. Fakat stokta yok ama diğer ürünlere de bakabilirsiniz.

Aktif olarak kullanıyorum. Gerçekten güzel bir akıllı kutu. Fakat stokta yok ama diğer ürünlere de bakabilirsiniz.

Sitede böyle bir ürüne rastladım önerir misiniz?

Ben 4 senedir sorunsuz şekilde Xiaomi Mi Box kullanıyorum ve memnunum. Netflix 4K lisanslı ürünlere yönelin ki zaten Next ve Botech'in lisansı var. İkisi arasında bir yorumum yok.

Next bana göre daha uzun ömürlü geldi Xiaomi'ye nazaran.

Next bende var sorunuz varsa cevaplarım.

Birkaç sorum olacak sıkıntı olmazsa, eski nesil Vestel televizyonunda kullanacağım da acaba herhangi bir problem yaşar mıyım?, Bir de önceden Trident T527 kullandım fakat artık Netflix desteklemediği için yeni cihaz alıyorum T527 4-32 GB yaklaşık 4 yıl kullandım hiçbir kasma-donma olmadı Next start Pro'da şu ana kadar herhangi bir kasma-donma sorunu yaşadınız mı?

Sitede böyle bir ürüne rastladım önerir misiniz?

Next bana göre daha uzun ömürlü geldi Xiaomi'ye nazaran.
Kullanmadım. Ama Hiremco ürünleri güzeldir pişman olmazsın.

Birkaç sorum olacak sıkıntı olmazsa, eski nesil Vestel televizyonunda kullanacağım da acaba herhangi bir problem yaşar mıyım?, Bir de önceden Trident T527 kullandım fakat artık Netflix desteklemediği için yeni cihaz alıyorum T527 4-32 GB yaklaşık 4 yıl kullandım hiçbir kasma-donma olmadı Next start Pro'da şu ana kadar herhangi bir kasma-donma sorunu yaşadınız mı?
Kasma donma yok hocam

Merhaba. Vestel 43FB7500 televizyonu kullanıyorum fakat artık güncelleme gelmediği için box almayı düşünüyorum, bu fiyat aralığında önerebileceğiniz güzel bir box var mıdır? Genellikle ebeveynlerim kullanıyor, arayüzü kolay olan bir şey olabilirse çok iyi olur.

Düşündüğüm ürünler;
Dreamstar Nova al derim. Eğer bütçe sorun değil dersen Thomson Streaming Box 270 Plus 4K UHD, Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR 10+, 3GB RAM 32 GB ROM Google TV

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00