2500 TL APU sistem önerisi

söylediğiniz sistem gerçekten iyi performans veriyor videolarına bakıyorum bunu alıp ilerde güzel bi ekran kartı taksam uçar gider

Buna ileride ne takabilirim ekran kartı olarak bir de bununla PUBG Mobile falan oynanır mı?

İkinci el alsam mı bilmiyorum işlemciyi falan RAM'i belki 8 GB olarak alabilirim RAM kaç MHz olsun.

Bir de 4x2 veya 8x2 olmalı tam performans için.

hangi işlemci mesela alayım biraz daha detaylı söyler misin

Yani 3500 4000TL bandında yeterli bir sistem bütçe biraz daha fazla olsaydı 2.el ekran kartlı daha iyisi toplanabilirdi.
sistem için parçaların linkini atar mısın hocam ileride rx 550 takabilir miyiz sisteme yeterli gibi gözüküyor rx 550

Ryzen 3 3200G'yi ileride 1000 1500e satıp üstüne 400 500 eklersen Ryzen 5 3500 veya 2600X alabilirsin.
anakart değiştirmeye gerek yok dimi

Ryzen 3 3200G'yi ileride 1000 1500e satıp üstüne 400 500 eklersen Ryzen 5 3500 veya 2600X alabilirsin.
o dediğiniz şeyler 400-500 lira pahalıysa sistemi alırken de alırım biraz daha bekleyip hangi işlemciyi öneriyorsunuz ve tüm sistemin linkini atar mısınız tek tke rica etsem size zahmet )

Anakartın modelini yazar mısın

Son düzenleme:
Sistem için parçaların linkini atar mısın hocam ileride RX 550 takabilir miyiz sisteme yeterli gibi gözüküyor RX 550.
RX550 önermiyorum hocam artık çok güçsüz bir kart ve parasına değmiyor.
(2adet alınacak)

O dediğiniz şeyler 400-500 lira pahalıysa sistemi alırken de alırım biraz daha bekleyip hangi işlemciyi öneriyorsunuz ve tüm sistemin linkini atar mısınız tek tke rica etsem size zahmet )
Dediğim işlemciler APU değil ekran kartsız çalışmaz, ekran kartı alacağınız zaman tekrar konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Anakartı sıfır alacam tahminimce işlemciyi buldum fakat şehrim de anakart yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…