2500 TL ayakkabı önerisi

Crqnd

Decapat
Bütçem aşağı yukarı bu civarlarda ve marka fark etmez. Genellikle iç mekanda basketbol veya voleybol oynuyorum ama gündelik olarak da kullanabilirim (yıpratmadan). Oyun tarzım çevikliğe ve hızlı manevralara dayalı o yüzden kaymaması benim için çok önemli. Şu anlık aklımda https://www.nike.com/tr/t/luka-2-basketbol-ayakkabısı-W1GZ1g/DX8733-103 bu model var. Bahsettiğim şekilde ayakkabı önerebilirseniz çok sevinirim.

Hem basket için hem dışarıda sırıtmayacak ayakkabı olarak aklıma Converse chuck taylor geliyor.

Hocam bu dışarı ağırlıklı olmuş gibi biraz. Önceliğim sportif kullanımı olacak. Emin değilim tabii hiç duymadığım bir model buna da bakayım.

Lebron witness 7 kullanıyorum tavsiye ederim.

Luka 2 ile arasında ne tür farklar vardır hocam bilginiz var mı?

Hem basket için hem dışarıda sırıtmayacak ayakkabı olarak aklıma Converse chuck taylor geliyor.

Basketbol ve Converse mi? Ayakkabı kumaş baskette zıpladığında azıcık yan düşse bileğini kırar attığın ayakkabı da. Ha bu arada büyük ihtimal salon zeminini tutmaz tabanı.

Hocam bu dışarı ağırlıklı olmuş gibi biraz. Önceliğim sportif kullanımı olacak. Emin değilim tabii hiç duymadığım bir model buna da bakayım.

Luka 2 ile arasında ne tür farklar vardır hocam bilginiz var mı?

Zemin performansı hakkında çok fikrim yok ama bence altına şortu çekip gezmelik ayakkabı

Nike dışında başka bir marka düşünürseniz Voleybol'un öncü markalarından asics ve mizuno bakabilirsiniz.
Zaten basket sahası ve voleybol sahası aynı zemin olur. Türkiye şartlarında. Erkek Voleybol Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları - Mizuno

Basketbol ve Converse mi? Ayakkabı kumaş baskette zıpladığında azıcık yan düşse bileğini kırar attığın ayakkabı da. Ha bu arada büyük ihtimal salon zeminini tutmaz tabanı.

Zemin performansı hakkında çok fikrim yok ama bence altına şortu çekip gezmelik ayakkabı.

Nike dışında başka bir marka düşünürseniz Voleybol'un öncü markalarından asics ve mizuno bakabilirsiniz.
Zaten basket sahası ve voleybol sahası aynı zemin olur. Türkiye şartlarında. Erkek Voleybol Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları - Mizuno

Immortality 3'te aklımda olan modellerden birisiydi hocam ona da detaylı bir şekilde bakayım tekrardan. Nike dışı olarak bende asics düşünüyordum ama birçok ürününün Türkiye'de stoku kalmamış şu an maalesef. Ne zaman yenilenir ve yenilendiğinde fiyatları nasıl olur bilmiyorum.

@hile kodlayan hacker hocam bilginiz varsa Mizuno'dan model önerebilir misiniz?

Son düzenleme:

Immortality 3'te aklımda olan modellerden birisiydi hocam ona da detaylı bir şekilde bakayım tekrardan. Nike dışı olarak bende asics düşünüyordum ama birçok ürününün Türkiye'de stoku kalmamış şu an maalesef. Ne zaman yenilenir ve yenilendiğinde fiyatları nasıl olur bilmiyorum.

@hile kodlayan hacker hocam bilginiz varsa Mizuno'dan model önerebilir misiniz?

Çoğu modeli kalitelidir kullanıcı yorumlarına bakmanız daha iyi olur. Ama genel olarak şunu alma diyeceğim hiçbir ürün olmadığını söyleyeyim. Ama sen basketbol için istediğin için düşük bilekli modellere yönelmemeni tavsiye ederim. Yüksek bilekli ayakkabılar daha iyi olur basketbol için. Voleybolda libero yere yakın oynadığından bileği hep bükülmesi gerekir ve genel olarak düşük bilek üretilir piyasa için. Ama pasör çaprazları ve smaçörler için yüksek bilek daha iyi oluyor çünkü 3.40 gibi astronomik yüksekliklere ulaşıyorlar. Aynı şey senin için de geçerli olacağını varsayarak kesinlikle yüksek bilek almanı tavsiye ederim.
Model olarak dışarıda giyecek isen bu tarz renkleri tercih etmen absürt görüntüleri engeller ve kombin yapmanı kolaylaştırır.
Ama kesinlikle dışarıda giymeni önermem. Kilitli parkede yürümek bile altını eskitecektir.
Bunun yerine 2 ayakkabı alman bu ayakkabının ömrünü 3 4 yıl uzatacaktır. Haftada 3 defa antrenmana ve 4 gün dışarıya giydiğini varsayarsak. Ki sahada oynarken günlük olarak giyip gidersen ayakkabının altını temizlemen gerekecektir.

Son düzenleme:
Çoğu modeli kalitelidir kullanıcı yorumlarına bakmanız daha iyi olur. Ama genel olarak şunu alma diyeceğim hiçbir ürün olmadığını söyleyeyim. Ama sen basketbol için istediğin için düşük bilekli modellere yönelmemeni tavsiye ederim. Yüksek bilekli ayakkabılar daha iyi olur basketbol için. Voleybolda libero yere yakın oynadığından bileği hep bükülmesi gerekir ve genel olarak düşük bilek üretilir piyasa için. Ama pasör çaprazları ve smaçörler için yüksek bilek daha iyi oluyor çünkü 3.40 gibi astronomik yüksekliklere ulaşıyorlar. Aynı şey senin için de geçerli olacağını varsayarak kesinlikle yüksek bilek almanı tavsiye ederim.
Model olarak dışarıda giyecek isen bu tarz renkleri tercih etmen absürt görüntüleri engeller ve kombin yapmanı kolaylaştırır.
Ama kesinlikle dışarıda giymeni önermem. Kilitli parkede yürümek bile altını eskitecektir.
Bunun yerine 2 ayakkabı alman bu ayakkabının ömrünü 3 4 yıl uzatacaktır. Haftada 3 defa antrenmana ve 4 gün dışarıya giydiğini varsayarsak. Ki sahada oynarken günlük olarak giyip gidersen ayakkabının altını temizlemen gerekecektir.

Çok sağ olun hocam yedekte halihazırda bir ayakkabım var zaten dışarı çıkacağımda genelde onu giyiyorum. Bunu genel olarak maçlarda ve öbürünün de çok yıpranmaması için haftada birkaç gün okulda kullanmak için almayı düşünüyordum. Attığınız model de epey güzel duruyor. Son bir sorum daha olacak hocam Asics'in Skye Elite FF serisi de çok övülmüş bu modeller ile çok fark olur mu aralarında?

Çok sağ olun hocam yedekte halihazırda bir ayakkabım var zaten dışarı çıkacağımda genelde onu giyiyorum. Bunu genel olarak maçlarda ve öbürünün de çok yıpranmaması için haftada birkaç gün okulda kullanmak için almayı düşünüyordum. Attığınız model de epey güzel duruyor. Son bir sorum daha olacak hocam Asics'in Skye Elite ff serisi de çok övülmüş bu modeller ile çok fark olur mu aralarında?

Fiyatını bütçenizi oldukça aşıyor. Bu bütçelerdeki ayakkabılar tabii ki de daha iyidir ama birinci ligdeki voleybolcular giyiyor bu tarz modelleri ve daha üst segmentleri. O yüzden asics ve mizuno bu piyasada lider dersem yanlış olmaz. O bütçelere çıkacaksanız dediğim gibi 2 ayakkabı öneririm. Bu ayakkabı dışarıda giymek dağ yoluna Ferrari sokmakla eş değer diyebilirim. Aradaki farkı siz ya da ben anlayamam. Okul takımımdaki kaptanım ikinci ligde pasör. O da mizuno kullanıyor ve gayet memnun. Kulüptekiler genelde yurt dışından gelme(akrabaları getiriyor orada daha ucuz) Nike basketbol, voleybol ya da Türkiye'den alınma basketbol ayakkabıları giyiyorlar tiplerinden dolayı ama liberolar düşük bilek kullandığı için dediğim markalara yöneliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı