MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.195 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #21 StrainGauGe dedi: 2K 1080P den daha yüksek değil mi ? Orda haklısın senelerin deneyimi var. Genişletmek için tıkla... 2K 2560x1440p yani daha yüksek.
StrainGauGe dedi: 2K 1080P den daha yüksek değil mi ? Orda haklısın senelerin deneyimi var. Genişletmek için tıkla... 2K 2560x1440p yani daha yüksek.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Şubat 2021 #22 @StrainGauGe evet 2K daha yüksek.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Şubat 2021 #23 StrainGauGe dedi: 2K 1080Pden daha yüksek değil mi? Genişletmek için tıkla... Öyle ama ekran kartın her oyunu 2K açamaz. Açsa bile akıcı olmaz.
StrainGauGe dedi: 2K 1080Pden daha yüksek değil mi? Genişletmek için tıkla... Öyle ama ekran kartın her oyunu 2K açamaz. Açsa bile akıcı olmaz.
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 936 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 19 Şubat 2021 #24 Tek7HackDedi dedi: Öyle ama ekran kartın her oyunu 2K açamaz. Açsa bile akıcı olmaz. Genişletmek için tıkla... 8K destekliyor ekran kartım.
Tek7HackDedi dedi: Öyle ama ekran kartın her oyunu 2K açamaz. Açsa bile akıcı olmaz. Genişletmek için tıkla... 8K destekliyor ekran kartım.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Şubat 2021 #25 Tek7HackDedi dedi: Öyle ama ekran kartın her oyunu 2K açamaz. Açsa bile akıcı olmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Her oyunu açmayacaksa zaten almaya gerek yok. Boşuna para vermemiş olur. StrainGauGe dedi: 8K destekliyor ekran kartım. Genişletmek için tıkla... 8K mı? PS5 bile 8K oynatmıyor.
Tek7HackDedi dedi: Öyle ama ekran kartın her oyunu 2K açamaz. Açsa bile akıcı olmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Her oyunu açmayacaksa zaten almaya gerek yok. Boşuna para vermemiş olur. StrainGauGe dedi: 8K destekliyor ekran kartım. Genişletmek için tıkla... 8K mı? PS5 bile 8K oynatmıyor.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Şubat 2021 #26 StrainGauGe dedi: 8K destekliyor ekran kartım. Genişletmek için tıkla... Desteklerse desteklesin. 8K hiçbir oyun açamaz ekran kartın. 4K bile zor açar. 3090'ı boşuna mı çıkardılar 8K için?
StrainGauGe dedi: 8K destekliyor ekran kartım. Genişletmek için tıkla... Desteklerse desteklesin. 8K hiçbir oyun açamaz ekran kartın. 4K bile zor açar. 3090'ı boşuna mı çıkardılar 8K için?
MetinMumcu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.195 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #27 Tek7HackDedi dedi: Öyle ama ekran kartın her oyunu 2K açamaz. Açsa bile akıcı olmaz. Genişletmek için tıkla... StrainGauGe dedi: 8K destekliyor ekran kartım. Genişletmek için tıkla... Birisi42 dedi: Katılıyorum. Her oyunu açmayacaksa zaten almaya gerek yok. Boşuna para vermemiş olur. 8K mı? PS5 bile 8K oynatmıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka 8K destekliyor ama 8K'ya gücü yetmez sadece açar. Bir de bu adam belki 2 3 sene sonra sistem yükseltme yapacak bir daha mı monitör alacak?
Tek7HackDedi dedi: Öyle ama ekran kartın her oyunu 2K açamaz. Açsa bile akıcı olmaz. Genişletmek için tıkla... StrainGauGe dedi: 8K destekliyor ekran kartım. Genişletmek için tıkla... Birisi42 dedi: Katılıyorum. Her oyunu açmayacaksa zaten almaya gerek yok. Boşuna para vermemiş olur. 8K mı? PS5 bile 8K oynatmıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka 8K destekliyor ama 8K'ya gücü yetmez sadece açar. Bir de bu adam belki 2 3 sene sonra sistem yükseltme yapacak bir daha mı monitör alacak?
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 936 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 19 Şubat 2021 #28 Birisi42 dedi: Katılıyorum. Her oyunu açmayacaksa zaten almaya gerek yok. Boşuna para vermemiş olur. 8K mı? PS5 bile 8K oynatmıyor. Genişletmek için tıkla... MetinMumcu dedi: Kanka 8K destekliyor ama 8K'ya gücü yetmez sadece açar. Bir de bu adam belki 2 3 sene sonra sistem yükseltme yapacak bir daha mı monitör alacak? Genişletmek için tıkla... Onu bilemem ama destekliyor . XD
Birisi42 dedi: Katılıyorum. Her oyunu açmayacaksa zaten almaya gerek yok. Boşuna para vermemiş olur. 8K mı? PS5 bile 8K oynatmıyor. Genişletmek için tıkla... MetinMumcu dedi: Kanka 8K destekliyor ama 8K'ya gücü yetmez sadece açar. Bir de bu adam belki 2 3 sene sonra sistem yükseltme yapacak bir daha mı monitör alacak? Genişletmek için tıkla... Onu bilemem ama destekliyor . XD