2500 TL bilgisayar önerisi

KankammPro

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben 2000-2500 TL aralığında bilgisayar istiyorum. İnternette dolaşmak için ve ara sıra internetten oyun oynamak için. Tavsiyelerinizi beklyorum.

Masaüstü mü arıyorsunuz? Eğer masaüstü arıyorsan ikinci el modellere bakabilirsin. İşini görecektir.

SSD içeren modellere bakmanızı tavsiye ederim attığım laptop gibi. BİM gibi markalara bazen ucuz fiyata laptoplar geliyor onlarada göz gezdirebilirsin.

Merhaba arkadaşlar. Ben 2000-2500 TL aralığında bilgisayar istiyorum. İnternette dolaşmak için ve ara sıra internetten oyun oynamak için. Tavsiyelerinizi beklyorum.

Hocam bende satılık ASUS laptop var bir tane X550ca modeli 4 RAM 1.8 GHz 2117u Pentium işlemcili.

Hocam bu fiyata alacağınız PC uzun ömürlü olmaz. 2 seneye fişi çeker. Boşa gider paranız maalesef.

Bütçe çok düşük, o paraya aldığınız bilgisayar YouTube'da video bile izletemez.

Hocam bende satılık ASUS laptop var bir tane X550ca modeli 4 RAM 1.8 GHz 2117u Pentium işlemcili.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…