Hocam olabildiğince tourney'den kaçının diyeceğim lakin fiyatlar belli. Bir kaç ay önce 2500TL olan bisikletler 3000-3500TL'ye çıkmış o yüzden yani bir şey de diyemiyorum. Lakin yapabiliyorsanız claris set almaya çalışın.
Hocam olabildiğince tourney'den kaçının diyeceğim lakin fiyatlar belli. Bir kaç ay önce 2500TL olan bisikletler 3000-3500TL'ye çıkmış o yüzden yani bir şey de diyemiyorum. Lakin yapabiliyorsanız claris set almaya çalışın.
Hocam Tourney bir seri. Vites seti de olabilir, frende yani bir model olarak düşünün. Claris de bir model lakin tourney'den baya iyi bir set. Ondan sonra Sora set geliyor lakin fiyat artışı oluyor. Tabii fiyata bağlı da kalite artışı da.
Attığınız bisiklet tourney sete sahip. Fiyat konusunda malesef yapılabilecek bir şey yok. Eskiden 2500TL'ye çok rahat Sora set alınabilirken artık Tourney set alabilmek cidden çok yürek burkan bir şey. Aradaki farkı brodw
Hocam olabildiğince Tourney'den kaçının diyeceğim lakin fiyatlar belli. Birkaç ay önce 2500TL olan bisikletler 3000-3500TL'ye çıkmış o yüzden yani bir şey de diyemiyorum. Lakin yapabiliyorsanız claris set almaya çalışın.
Tourney set kullanıma göre değişir. Öyle ezbere kaçının demek olmaz. Bütçe belli tourneyden başka alamaz ki kötü bir set değil. Eski bisikletim 2014 Salcano efes ve tourney set kullanıyor. 7 sene içinde hiçbir problemim olmadı.