Arkadaşlar 2500-3000 TL arasında, 2. monitör olarak kullanılacak fena olmayan bir monitör arıyorum. 24 inç IPS panel arıyorum, 60 Hz olmasın. Bu özelliklerde 4 tane monitör buldum. Hangisini almalıyım? Bana Game Booster biraz daha dolu geliyor. Bir de satıcı Hepsiburada olduğu için ölü pixel durumunda sıkıntı çıkarmaz diye umuyorum. Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. ( ana ekranım MSI G274qpf 27inç 2K )
Yan monitör olarak Fujitsu L20T-1 alabilirsin 20 inç 70-80 Hz 700-800 liraya bulabilirsin şahsen ben kullanıyorum.
Ana monitör olarak da çok bir önerim yok ama aynı monitörü alabilirsin yan monitör olarak.
MSI Pro MP2412 modeline bakabilirsin VA panel ama kontrast değeri diğer modellere göre yüksek, renkler gayet canlı olacaktır, yenileme hızı 100Hz, o fiyat bandında alına bilecek güzel monitörlerden.
Yan monitör olarak Fujitsu L20T-1 alabilirsin 20 inç 70-80 Hz 700-800 liraya bulabilirsin şahsen ben kullanıyorum.
Ana monitör olarak da çok bir önerim yok ama aynı monitörü alabilirsin yan monitör olarak.
MSI Pro MP2412 modeline bakabilirsin VA panel ama kontrast değeri diğer modellere göre yüksek, renkler gayet canlı olacaktır, yenileme hızı 100Hz, o fiyat bandında alına bilecek güzel monitörlerden.