P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 5 Mart 2024 #11 xopeSs dedi: Amazon.com.tr bunada bakılabilir. Sırf bilek destekli olacak diye kısa ömürlü klavye almakda iyi fikirmiş Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşıyor biraz. Modlar 2.5K yazmış ama arkadaş 2.1k-2.2k olursa kabul ederim demiş asıl bütçesi 2k falan galiba.
xopeSs dedi: Amazon.com.tr bunada bakılabilir. Sırf bilek destekli olacak diye kısa ömürlü klavye almakda iyi fikirmiş Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşıyor biraz. Modlar 2.5K yazmış ama arkadaş 2.1k-2.2k olursa kabul ederim demiş asıl bütçesi 2k falan galiba.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #12 pawEn dedi: Bütçeyi aşıyor biraz. Modlar 2.5k yazmış ama arkadaş 2.1k-2.2K olursa kabul ederim demiş asıl bütçesi 2K falan galiba. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime'ı olduğunu varsayarsak 2.280 TL'ye geliyor. Bence yükseltilebilir. Olmazsa Akko'nun tam boy klavyesi vardı kendisine hoş gözüküyorsa onu öneririm. Bu arada attığım klavyenin siyah rengi 1800 TL'ye geliyor vergiler dahil.
pawEn dedi: Bütçeyi aşıyor biraz. Modlar 2.5k yazmış ama arkadaş 2.1k-2.2K olursa kabul ederim demiş asıl bütçesi 2K falan galiba. Genişletmek için tıkla... Amazon Prime'ı olduğunu varsayarsak 2.280 TL'ye geliyor. Bence yükseltilebilir. Olmazsa Akko'nun tam boy klavyesi vardı kendisine hoş gözüküyorsa onu öneririm. Bu arada attığım klavyenin siyah rengi 1800 TL'ye geliyor vergiler dahil.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 5 Mart 2024 #13 arthurmorgan34 dedi: Senin dediğin şey göreceli bir şey çok bilmiş adam adam bilek destekli demiş sen ne atiyosun git okuma öğren de gel. Genişletmek için tıkla... Switch ne biliyor musun? Anlatmama gerek var mı? Attığın klavye rezil bir ürün alınmaz. xopeSs dedi: Amazon.com.tr bunada bakılabilir. Sırf bilek destekli olacak diye kısa ömürlü klavye almakda iyi fikirmiş Genişletmek için tıkla... Epomaker ya da AK820 Pro alınabilir bunun yerine. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Kaan Diktaş dedi: Switch ne biliyor musun? Anlatmama gerek var mı? Attığın klavye rezil bir ürün alınmaz. Epomaker ya da AK820 Pro alınabilir bunun yerine. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben bütçe artar Darmoshark K8 ya da AK820 Pro alırdım.
arthurmorgan34 dedi: Senin dediğin şey göreceli bir şey çok bilmiş adam adam bilek destekli demiş sen ne atiyosun git okuma öğren de gel. Genişletmek için tıkla... Switch ne biliyor musun? Anlatmama gerek var mı? Attığın klavye rezil bir ürün alınmaz. xopeSs dedi: Amazon.com.tr bunada bakılabilir. Sırf bilek destekli olacak diye kısa ömürlü klavye almakda iyi fikirmiş Genişletmek için tıkla... Epomaker ya da AK820 Pro alınabilir bunun yerine. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Kaan Diktaş dedi: Switch ne biliyor musun? Anlatmama gerek var mı? Attığın klavye rezil bir ürün alınmaz. Epomaker ya da AK820 Pro alınabilir bunun yerine. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben bütçe artar Darmoshark K8 ya da AK820 Pro alırdım.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 5 Mart 2024 #14 Kaan Diktaş dedi: Switch ne biliyor musun? Anlatmama gerek var mı? Attığın klavye rezil bir ürün alınmaz. Epomaker ya da AK820 Pro alınabilir bunun yerine. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Ben bütçe artar Darmoshark K8 ya da AK820 Pro alırdım. Genişletmek için tıkla... 104 tuş istemiş.
Kaan Diktaş dedi: Switch ne biliyor musun? Anlatmama gerek var mı? Attığın klavye rezil bir ürün alınmaz. Epomaker ya da AK820 Pro alınabilir bunun yerine. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Ben bütçe artar Darmoshark K8 ya da AK820 Pro alırdım. Genişletmek için tıkla... 104 tuş istemiş.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 5 Mart 2024 #15 pawEn dedi: 104 tuş istemiş. Genişletmek için tıkla... Bütçesinde ki en iyi klavyelerin hepsini attım neredeyse yahu.
pawEn dedi: 104 tuş istemiş. Genişletmek için tıkla... Bütçesinde ki en iyi klavyelerin hepsini attım neredeyse yahu.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #16 pawEn dedi: 104 tuş istemiş. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr 104 tuş istiyorsa en mantıklısı bu hocam.
pawEn dedi: 104 tuş istemiş. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr 104 tuş istiyorsa en mantıklısı bu hocam.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 5 Mart 2024 #17 Hyperciaa dedi: Amazon.com.tr 104 tuş istiyorsa en mantıklısı bu hocam. Genişletmek için tıkla... @iEwaii Bunu al geç hocam.
Hyperciaa dedi: Amazon.com.tr 104 tuş istiyorsa en mantıklısı bu hocam. Genişletmek için tıkla... @iEwaii Bunu al geç hocam.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 5 Mart 2024 #18 arthurmorgan34 dedi: Senin dediğin şey göreceli bir şey çok bilmiş adam adam bilek destekli demiş sen ne atiyosun git okuma öğren de gel. Genişletmek için tıkla... Bunu dert edecekse klavye almasın. İnternette 200 300 tlye bilek desteği var. VOOKA Trol Deri Oyuncu Klavyesi Bilek DesteÄi Gaming Klavye Kol Dayama 104 TuÅlu Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol örnek mesela.
arthurmorgan34 dedi: Senin dediğin şey göreceli bir şey çok bilmiş adam adam bilek destekli demiş sen ne atiyosun git okuma öğren de gel. Genişletmek için tıkla... Bunu dert edecekse klavye almasın. İnternette 200 300 tlye bilek desteği var. VOOKA Trol Deri Oyuncu Klavyesi Bilek DesteÄi Gaming Klavye Kol Dayama 104 TuÅlu Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol örnek mesela.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #19 MzSe dedi: Bunu dert edecekse klavye almasın. İnternette 200 300 tlye bilek desteği var. VOOKA Trol Deri Oyuncu Klavyesi Bilek DesteÄi Gaming Klavye Kol Dayama 104 TuÅlu Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol örnek mesela. Genişletmek için tıkla... Attığım klavyeyle güzel gözükür gayet de alınabilir. İlla bilek desteği diye diretmeye ne gerek var ki.
MzSe dedi: Bunu dert edecekse klavye almasın. İnternette 200 300 tlye bilek desteği var. VOOKA Trol Deri Oyuncu Klavyesi Bilek DesteÄi Gaming Klavye Kol Dayama 104 TuÅlu Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol örnek mesela. Genişletmek için tıkla... Attığım klavyeyle güzel gözükür gayet de alınabilir. İlla bilek desteği diye diretmeye ne gerek var ki.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 5 Mart 2024 #20 @iEwaii İlk başta Amazon Prime alın. İlk ay ücretsiz bile olabilir hiç almadıysanız ama kesin alın teslimat ücreti için falan. AJAZZ AK992 ve illa bilek desteği istiyorsanız LINK bunu alabilirsiniz.Bu ikisi istediklerinizi karşılar, bütçeniz için de uygun.
@iEwaii İlk başta Amazon Prime alın. İlk ay ücretsiz bile olabilir hiç almadıysanız ama kesin alın teslimat ücreti için falan. AJAZZ AK992 ve illa bilek desteği istiyorsanız LINK bunu alabilirsiniz.Bu ikisi istediklerinizi karşılar, bütçeniz için de uygun.