2500 TL bütçe ile kulaklık önerisi

Bütçe
2500

Olcayx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba cihazım POCO X3 GT. Artık PUBG Mobile'da ses kasabileceğim iyi bir kulaklığa ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Artık bilekte bir yere kadar telefonumda AUX girişi yok Type-C girişli olduğunu belirtmek isterim. 2500 TL'ye kadar bütçem var. Biraz araştırma yaptım şu an aklımda Razer Barracuda X Wireless var ancak paramı iyi değerlendirip en iyisini almak istiyorum yardımınıza ihtiyacım var.

SHP9600 ve mikrofon alın, pişman olmazsınız. Oyuncu kulaklık alınmaz bu bütçeye. Dışarı ses atmasın diyorsanız da K361 alın. SHP9600 dışarı ses atar ama oyunda büyük avantaj sağlar.
Type-C için de bir DAC alabilirsiniz, JCALLY JC21 eğer kablo sallanmasın diyorsanız.
Eğer oyuncu kulaklığı olması şart ise, PC37X alabilirsiniz. Ama o da dışarı ses atacaktır.

Son düzenleme:

Cevabınız için teşekkür ederim evet oyun için alıyorum. Önerdiğiniz ürünlerin Türkiye'de internet mağazalarında göremedim başka öneriniz var mı ve inanın gerekli şeylerin kutudan çıkmasını isterim ayrı almak istemem.

Harici mikrofona razıysanız M40X ve mikrofon alın, çalışıyorsa da Apple USB-C to 3.5mm Headphone Jack Adapter alabilirsiniz.
Eğer cidden gerekiyorsa oyuncu kulaklığı, M40X veya Cloud Alpha alın.
İyi önermeye çalışıyorum ancak sıkışıyorum.

İnanın tüm kulaklıklara baktım neredeyse typ-C Wireless mı az seçenek var bilmiyorum ama Razer Barracuda X nasıl bir seçenek olurdu bu fiyata bilmiyorum Bluetooth ses gecikmesi ne kadar sorun olur onu da bilmiyorum inanın kafam çok karışık Cloud Alpha typ-C için uyumlu değil sanırım amacım oyunda seslerden ötürü bir adım öne geçmek ASUS GO 2.4 veya rog delta
nasıldır?

Hocam Sennheiser momentum 2 nasıl ona göre gidip alacağım başka bir fikir edinemedim PUBG Mobile'da işimi görür mü?

Hocam Sennheiser momentum 2 nasıl ona göre gidip alacağım başka bir fikir edinemedim PUBG Mobile'da işimi görür mü?

Son düzenleme:
Eğer kablosuz alacaksanız hocam Sennheiser gayet iyidir. XM3 ve Galaxy Buds Pro veya 3.nesil AirPods düşünebilirsiniz, seçenekler sınırsız.

Eğer kablosuz alacaksanız hocam Sennheiser gayet iyidir. XM3 ve Galaxy Buds Pro veya 3.nesil AirPods düşünebilirsiniz, seçenekler sınırsız.

Teşekkür ederim Galaxy Buds Pro aldım ancak bir sorunum var yazılımını yükledim ancak oyun modu seçeneği gözükmüyor araştırdım ancak sorun hakkında makale bulamadım şu an çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…