Hocam not ettim Kioxia olanı, bir de bunu buldum denemek isterim: Adata XPG SX8200 Pro ASX8200PNP-1TT-C 1 TB NVMe M.2 SSD Fiyatları ve ÖzellikleriButce artmazsa:
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Butce artarsa:
Hocam not ettim Kioxia olanı, bir de bunu buldum denemek isterim: Adata XPG SX8200 Pro ASX8200PNP-1TT-C 1 TB NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
DRAM olup olmadığını nasıl anlıyoruz peki hocam?Alinmaz hocam. Bu fiyat bandinda baska hiçbir urunde DRAM yok Kioxia'dan baska. En onemli parcasi SSD'nin DRAM'dir.
DRAM olup olmadığını nasıl anlıyoruz peki hocam?
@kxy hocam bu listeden kontrol ettim Adata XPG SX8200 Pro modelinde DRAM var gösteriyor?
Liste bu: SSD Listesi
Attığınız Adata ssd hem 3x4 hem de rastgele okuma ve rastgele yazma değerleri düşük. O yüzden kioxia daha iyi.DRAM olup olmadığını nasıl anlıyoruz peki hocam?
@kxy Hocam bu listeden kontrol ettim ADATA XPG SX8200 PRO modelinde DRAM var gösteriyor?
Liste bu: SSD Listesi
Ya kendi sitesinde ya da guvenilir sitelerde yazar hocam. NAND birim onbellek yaziyor bu SSD icin.
Hocam Kioxia Exceria G2 tabloda yok ancak hız olarak ADATA XPG SX8200 PRO daha iyi değil mi? 3x4 ne demek?Attığınız Adata ssd hem 3x4 hem de rastgele okuma ve rastgele yazma değerleri düşük. O yüzden kioxia daha iyi.
Sorun değil hocam da hala 3x4 ne anlama geliyor anlamadım ancak hem sizin bahsettiğiniz model Plus G2 hem benim XPG SX8200 Pro model ikisi de 3x4 veri yolunu kullanıyor gösteriyor? Sonra şimdi konuya bakarsak Kioxia Exceria G2 ile ADATA XPG SX8200 Pro karşılaştırmasını nasıl yorumlarsınız? Zaten özellikleri yukarıda anlattım ki sizde bulmuşsunuzHocam kusuruma bakmayın. Ben konunun başından beri kioxia marka ssd nin modelini Plus G2 sanıyordum.
Kioxia Exceria Plus G2 SSD (1 TB)
Kioxia Exceria Plus G2 SSD LRD20Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
XPG SX8200 Pro SSD (512 GB)
XPG SX8200 Pro SSD ASX8200PNP-512GT-C detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com