Bu nasıl? Asus X550VX-XX147D 12GB 4GB GTX 950M NotebookŞöyle bir seçenek de sunabilirim. Eğer birazda oyun oynamak istersen.
Asus X550VX-DM277DC i7-6700HQ 8GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 FreeDos
Asus X550VX serisinin yeni kasa laptobu. Eski siyah-kırmızı kasasından daha iyi bir kasaya sahip kullanıcı yorumlarına bakıp bunu söyleyebilirim. Ama MSI'ın tadı başkadır.İstersen iki laptobu da karşılaştır. Yorumlarına bak hangisi hoşuna giderse onu al.
O da kaliteli ama görüntü FULL HD değil. Bir de kasasıyla ilgili bazı sıkıntılar da mevcut kullanıcıların yorumları bu yönde. Klavyesi gözükmüyor diye şikayetlerde de bulunuyorlardı. Net bir şekilde göremediklerini söylüyorlardı. Isınmayla ilgilide bazen sorunlar yaşadıklarını söylüyorlardı. Senin verdiğin linkteki laptop ASUS'un bu serideki ilk çıkardıkları ilk laptoplardan siyah olanlar. Sana bahsettiğim bu sıkıntılar bu seride görülmüş. DH' de kullanıcı yorumlarını okuyup sana bu şeylerden bahsettim istersen oraya bakabilirsin bir sürü kullanıcı deneyimlerini anlatıyor. Sana ilk attığım model siyah kasadan sonra çıkan beyaz kasa yine kullanıcı yorumlarına göre siyahtan daha güzel iyiymiş. Yorumlarda bunu gördüm o yüzden ilk modeli tavsiye ettim. Bahsettiğim sıkıntılar bunda pek yok demişlerdi. Ama senin verdiğin linkteki model de kullanıcıların klavyeyi görmekte ciddi anlamda zorlandıklarını söylemişlerdi. Bu arada sana tavsiyem bir laptobun sadece ekran kartı denen zımbırtısına bakıp karar vermemen diğer donanımlarını da göz önünde bulundurman. Sadece ekran kartını kullanmayacaksın klavyesiydi,ekranıydı cartıydı curtuydu bir sürü şey var. Bunları da aklında bulundurmanı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.