2500 TL civarı telefon önerisi

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 2500 TL civarı telefon tavsiyelerinizi istiyorum.
Baktığım konularda çoğu kişi Realme 6 önermiş, pek telefondan anlayan birisi değilim.
Siz ne öneriyorsunuz şu an Realme 6'yı 2599 TL, Redmi Note 9'u 2779'a buldum ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Veya başka önerdiğiniz telefon var mı?
Bu arada pek telefondan oyun oynayan birisi değilim önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.

Huawei düşünmüyorum. Note 9S'in 64GB modelini düşünüyordum oyun falan oynamadığım için depolama gerekmiyor. Biraz kafam karıştı şu an. Note 9S ile Realme 6 arasında karar vermem gerekirse aralarındaki fark neler. İzlediğim incelemelere göre kamera kalitesi farkı var mesela.

Huawei düşünmüyorum. Note 9S'in 64 GB modelini düşünüyordum oyun falan oynamadığım için depolama gerekmiyor. Biraz kafam karıştı şu an. Note 9S ile Realme 6 arasında karar vermem gerekirse aralarındaki fark neler. İzlediğim incelemelere göre kamera kalitesi farkı var mesela.

Özellikle dış kasa ve arayüz kalitesi farkı. Realme 6'nın kamerası daha başarılı ve 90Hz ekrana sahip. Bu gibi nedenlerden dolayı Realme öne geçiyor...

Redmi Note 8 veya 8 Pro.
Özellikle dış kasa ve arayüz kalitesi farkı. Realme 6'nın kamerası daha başarılı ve 90Hz ekrana sahip. Bu gibi nedenlerden dolayı Realme öne geçiyor...
60Hz ekran ile 90Hz ekran arasında gözle görülebilir bir fark olmadığını mutlaka söylemeliyim. Kendim 60Hz ekrana sahip bir telefon kullanıyordum. Ve yaklaşık 1 ay kadar önce 120Hz ekrana sahip bir telefon aldım. Ve 60 ile 120 arasında bile bir fark göremedim.

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 2500 TL civarı telefon tavsiyelerinizi istiyorum.
Baktığım konularda çoğu kişi Realme 6 önermiş, pek telefondan anlayan birisi değilim.
Siz ne öneriyorsunuz şu an Realme 6'yı 2599 TL, Redmi Note 9'u 2779'a buldum ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Veya başka önerdiğiniz telefon var mı?
Bu arada pek telefondan oyun oynayan birisi değilim önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.

Realme 6'yı nasıl 2600'e buldunuz? Ben araştırıyorum ve fiyatlar 3000'den aşağı değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı