2500 TL civarı TKL klavye önerisi

Ertan Turhan

Centipat
Daha fazla  
Bu fiyatlara sıfır Aula F75 yok, ayrıca şu anki fiyatını hak etmiyor. 2000 TL'ye sıfır bulunursa değerlendirilebilir fakat 2.5-3 bine alınmaz.

Kralım var mı 2500 civarı bir klavye önerin? TKL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kralım var mı 2500 civarı bir klavye önerin? TKL.

Bu modele bakabilirsiniz, switchleri Gateron ve hotswap var muhtemelen. Layoutu biraz garip sadece.

Hotswap bulunuyormuş. Cherry soket hem de.

Bu modeli ilk kez gördüm, pek de içim ısınmadı. 3000’e kadar çıkarsak var mı bilinen güzel bir model?

VGN V87 Mekanik Klavye ben bun almayı düşünüyordum stok tükenmiş bence rengi hoşuna giderse bakabilrisin.

Rengi sorun olmaz ise;
Bu model de iyidir.

Attığım model güzel fakat "bilinen"den kastınızı anlayamadım.

Hocam, ilk olarak K617 çok da kaliteli değil bence. Dış kasa olarak kaliteden kastım ise bilindik yani. Ürünün videosu var mı mesela? Bir de açıkçası fazla sade duruyor, o yüzden yani.

Hocam ilk olarak K617 çok da kaliteli değil bence dış kasa olarak kaliteden kastım ise bilindik yani ürünün videosu var mı mesela bir de açıkçası fazla sade duruyor o yüzden yani.

Sonradan switch/keycaps alırsanız özelleştirebilirsiniz, NZXT gibi bir markanın da kalitesiz ürün yapacağını sanmıyorum. K617'nin stok halinin kaliteli olmadığı doğrudur fakat içerisindeki board fiyatındaki en iyilerinden biri, o sebeple modlanır ise güzel olabilir.

Hocam, ilk olarak K617 çok da kaliteli değil bence. Dış kasa olarak kaliteden kastım ise bilindik yani. Ürünün videosu var mı mesela? Bir de açıkçası fazla sade duruyor, o yüzden yani.

Sonradan switch/keycaps alırsanız özelleştirebilirsiniz, NZXT gibi bir markanın da kalitesiz ürün yapacağını sanmıyorum. K617'nin stok halinin kaliteli olmadığı doğrudur fakat içerisindeki board fiyatındaki en iyilerinden biri, o sebeple modlanır ise güzel olabilir.

Şöyle ki, bende bu model var ve talihsizlik sonucu bozuldu. Ben de biraz daha kaliteli bir de TKL klavye arayışına düştüm. İçine su döktü, sizce tamir olabilir mi?

Şöyle ki, bende bu model var ve talihsizlik sonucu bozuldu. Ben de biraz daha kaliteli bir de TKL klavye arayışına düştüm. İçine su döktü, sizce tamir olabilir mi?

Eğer üzerinden uzun süre geçti ise maalesef kurtarılamaz muhtemelen. Üstte attığım klavye size uyarsa ona da bakabilirsiniz.

Attığım modelde Rapid trigger var, manyetik switchli fakat stok halinde kullanan biri için hissiyatı gayet güzel olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…