E Ertan Turhan Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #11 enzyyx dedi: Hiç uğraşmak istemiyorsanız bütçenizi zorlayarak bu modeli alabilirsiniz, şu an güzel indirimde. Eğer üzerinden uzun süre geçti ise maalesef kurtarılamaz muhtemelen. Üstte attığım klavye size uyarsa ona da bakabilirsiniz. Attığım modelde Rapid trigger var, manyetik switchli fakat stok halinde kullanan biri için hissiyatı gayet güzel olacaktır. Genişletmek için tıkla... Küçük klavye istemiyorum hocam ama model güzelmiş. Sizce bozuk klavye satılabilir mi yoksa yedek parça için elde tutulmalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2025
enzyyx dedi: Hiç uğraşmak istemiyorsanız bütçenizi zorlayarak bu modeli alabilirsiniz, şu an güzel indirimde. Eğer üzerinden uzun süre geçti ise maalesef kurtarılamaz muhtemelen. Üstte attığım klavye size uyarsa ona da bakabilirsiniz. Attığım modelde Rapid trigger var, manyetik switchli fakat stok halinde kullanan biri için hissiyatı gayet güzel olacaktır. Genişletmek için tıkla... Küçük klavye istemiyorum hocam ama model güzelmiş. Sizce bozuk klavye satılabilir mi yoksa yedek parça için elde tutulmalı mı?
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 14 Temmuz 2025 #12 Ertan Turhan dedi: Küçük klavye istemiyorum hocam ama model güzelmiş. Sizce bozuk klavye satılabilir mi yoksa yedek parça için elde tutulmalı mı? Genişletmek için tıkla... Yedek parçalık bir hali kaldığını sanmıyorum, modeli neydi bu arada?
Ertan Turhan dedi: Küçük klavye istemiyorum hocam ama model güzelmiş. Sizce bozuk klavye satılabilir mi yoksa yedek parça için elde tutulmalı mı? Genişletmek için tıkla... Yedek parçalık bir hali kaldığını sanmıyorum, modeli neydi bu arada?
E Ertan Turhan Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #13 enzyyx dedi: Yedek parçalık bir hali kaldığını sanmıyorum, modeli neydi bu arada? Genişletmek için tıkla... K617, switch açısından dedim. daha içini açamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2025
enzyyx dedi: Yedek parçalık bir hali kaldığını sanmıyorum, modeli neydi bu arada? Genişletmek için tıkla... K617, switch açısından dedim. daha içini açamadım.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 14 Temmuz 2025 #14 Ertan Turhan dedi: K617, switch açısından dedim daha içini açamadım. Genişletmek için tıkla... Switchlerini söküp çalışmadığını tamamen doğruladıysanız yapabileceğiniz tek şey kasasını vesaire almak. Switchlere su girdiyse işler daha beter olur.
Ertan Turhan dedi: K617, switch açısından dedim daha içini açamadım. Genişletmek için tıkla... Switchlerini söküp çalışmadığını tamamen doğruladıysanız yapabileceğiniz tek şey kasasını vesaire almak. Switchlere su girdiyse işler daha beter olur.
E Ertan Turhan Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #15 enzyyx dedi: Switchlerini söküp çalışmadığını tamamen doğruladıysanız yapabileceğiniz tek şey kasasını vesaire almak. Switchlere su girdiyse işler daha beter olur. Genişletmek için tıkla... Devreye su kaçtı galiba, bir anda gitmedi, söndü ışıkları, sonra güç gitti. Ama öncesinde tuşlar çalışıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2025
enzyyx dedi: Switchlerini söküp çalışmadığını tamamen doğruladıysanız yapabileceğiniz tek şey kasasını vesaire almak. Switchlere su girdiyse işler daha beter olur. Genişletmek için tıkla... Devreye su kaçtı galiba, bir anda gitmedi, söndü ışıkları, sonra güç gitti. Ama öncesinde tuşlar çalışıyordu.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 14 Temmuz 2025 #16 Ertan Turhan dedi: Devreye su kaçtı galiba, bir anda gitmedi, söndü ışıkları, sonra güç gitti. Ama öncesinde tuşlar çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Öyleyse bozulmadan önce güçten çekip, içini açıp tüm nemini aldıktan sonra, bir süre switchleri çıkartıp ters çevirseniz çalışabilirmiş. Fakat şu an tamamen bozuldu ise kurtarılamaz.
Ertan Turhan dedi: Devreye su kaçtı galiba, bir anda gitmedi, söndü ışıkları, sonra güç gitti. Ama öncesinde tuşlar çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Öyleyse bozulmadan önce güçten çekip, içini açıp tüm nemini aldıktan sonra, bir süre switchleri çıkartıp ters çevirseniz çalışabilirmiş. Fakat şu an tamamen bozuldu ise kurtarılamaz.
E Ertan Turhan Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #17 enzyyx dedi: Öyleyse bozulmadan önce güçten çekip, içini açıp tüm nemini aldıktan sonra, bir süre switchleri çıkartıp ters çevirseniz çalışabilirmiş. Fakat şu an tamamen bozuldu ise kurtarılamaz. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 kere döküldü su, kuruttum, bir daha döküldü, sonra bir daha. Yani biraz karmaşık bir olay. Küçük kuzenim dökmüş, en son dayanamadı klavye. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2025
enzyyx dedi: Öyleyse bozulmadan önce güçten çekip, içini açıp tüm nemini aldıktan sonra, bir süre switchleri çıkartıp ters çevirseniz çalışabilirmiş. Fakat şu an tamamen bozuldu ise kurtarılamaz. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 3 kere döküldü su, kuruttum, bir daha döküldü, sonra bir daha. Yani biraz karmaşık bir olay. Küçük kuzenim dökmüş, en son dayanamadı klavye.