Holdfeny Centipat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 24 28 Aralık 2019 #1 2500 TL civarına bir bilgisayar toplamak istiyorum, önerisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2019
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 28 Aralık 2019 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Satın alın monitörü açmadan satın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Satın alın monitörü açmadan satın
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 28 Aralık 2019 #3 Arkadaşın da önerdiği gibi bu sistem fiyatına göre mükemmel: DA-MD1/AMD Ryzen 5 1600/ASUS DUAL RX580 OC 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Arkadaşın da önerdiği gibi bu sistem fiyatına göre mükemmel: DA-MD1/AMD Ryzen 5 1600/ASUS DUAL RX580 OC 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 28 Aralık 2019 #4 actanonverba dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Satın alın monitörü açmadan satın Genişletmek için tıkla... Hocam ben siparişi verdim bile öneriniz için teşekkürler.
actanonverba dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Satın alın monitörü açmadan satın Genişletmek için tıkla... Hocam ben siparişi verdim bile öneriniz için teşekkürler.
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 28 Aralık 2019 #5 Joseph37 dedi: Hocam ben siparişi verdim bile öneriniz için teşekkürler. Eki Görüntüle 479229 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Stok azmış o yüzden konu açtım ama onaylanmadı hala.
Joseph37 dedi: Hocam ben siparişi verdim bile öneriniz için teşekkürler. Eki Görüntüle 479229 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Stok azmış o yüzden konu açtım ama onaylanmadı hala.
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 28 Aralık 2019 #6 actanonverba dedi: Hayırlı olsun. Stok azmış o yüzden konu açtım ama onaylanmadı hala. Genişletmek için tıkla... Hocam Vigor GK30 Combo seti 250 TL idi onuda önermeyi unutmayın.
actanonverba dedi: Hayırlı olsun. Stok azmış o yüzden konu açtım ama onaylanmadı hala. Genişletmek için tıkla... Hocam Vigor GK30 Combo seti 250 TL idi onuda önermeyi unutmayın.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 28 Aralık 2019 #7 Ben de düşünüyorum ama ekran kartına takıldı aklım.
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 28 Aralık 2019 #8 FurkanKutlu dedi: Ben de düşünüyorum ama ekran kartına takıldı aklım. Genişletmek için tıkla... Kasanın hava sirkulasyonu çok iyi olduğundan pek sorun olacağını düşünmüyorum.
FurkanKutlu dedi: Ben de düşünüyorum ama ekran kartına takıldı aklım. Genişletmek için tıkla... Kasanın hava sirkulasyonu çok iyi olduğundan pek sorun olacağını düşünmüyorum.
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 28 Aralık 2019 #9 FurkanKutlu dedi: Ben de düşünüyorum ama ekran kartına takıldı aklım. Genişletmek için tıkla... 30-40 liraya bir fan daha alıp kasa önüne takarsanız içerisi dışarıdan farksız olur Bence Abdullah yılı iyi kapattı.
FurkanKutlu dedi: Ben de düşünüyorum ama ekran kartına takıldı aklım. Genişletmek için tıkla... 30-40 liraya bir fan daha alıp kasa önüne takarsanız içerisi dışarıdan farksız olur Bence Abdullah yılı iyi kapattı.
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 28 Aralık 2019 #10 actanonverba dedi: 30-40 liraya bir fan daha alıp kasa önüne takarsanız içerisi dışarıdan farksız olur Bence Abdullah yılı iyi kapattı. Genişletmek için tıkla... Abdullah Teknobiyotik'den 1000 kat daha iyidir valla.
actanonverba dedi: 30-40 liraya bir fan daha alıp kasa önüne takarsanız içerisi dışarıdan farksız olur Bence Abdullah yılı iyi kapattı. Genişletmek için tıkla... Abdullah Teknobiyotik'den 1000 kat daha iyidir valla.