2500 TL Civarına Sistem Toplama

Daha fazla  
Evet arkadaşlar bu sistem nasıldır ?

Amd FX X8 8320 İşlemci

Asus M5A97 R2.0 Anakart

Asus GTX 770 2GB Ekran Kartı

Gskill 8GB (2x4GB ) 1866 MHZ Ram

1TB Seagate Harddisk 7200 Rpm

Asus DRW-24F1ST Dvd Yazıcı

Corsair 400R Kasa

Evet arkadaşlar toplam 2634 Tl tutuyor. Artıları ve eksileri nelerdir ?

Kasa biraz fazla olmuş ( kötü olduğu anlamına gelmez ). Her şey güzel uyumlu. DVD-RW lazım değilse çıkar Hyper 212 Evo al. Kesinlikle al. İşlemci için mutlaka al FX serisi alırsan o.c yapacağın için işlemci soğutucu al.

Kasa olarak CM HAF912 ADVENCED düşünmez misiniz? 400r'ye karşı artıları var. Onun haricinde 2'side sağlam kasalardır. HDD'ki WD CAVAİR BLUE alabilirsiniz. Ram'leri CL9 olmasına dikkat edin.

İşlemci soğutucuyu daha sonra ekleyeceğim. Kasa olarak bu yazıyı paylaştıktan sonra CM Haf912`ye karar verdim. Bugün Vatan`a gidip tek tek sordum. Ve onlar güzel dedi. Ayrıca bir eleman bana hazır pc almayı önerdi :D ama asla almam :) Harddisk olarak bütçeyi zorlamak istemem. Ramlere gelince CL9 alırım o zaman.

Sen boşver. Toplama en iyisidir. Haf 912 çok iyidir pişman etmez. Oyun bilgisayarında daha iyi diye. İnceledim iki kasayıda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı