2500 TL CS:GO için sistem toplama

Hayrettin57

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

PC üzerinde sadece CS:GO oynayacağım ve oynadığım oyunları da Youtube'den bir kanal oluşturarak yayınlamak istiyorum. Şu an Casper Nirvana serisi bir laptop üzerinden 30-50 FPS arası oynuyorum. Oluşturmak istediğim sistem ise 200-300 FPS arası ve geliştirmeye açık bir sistem olmasını düşünüyorum. Örneğin şu an 8 GB RAM ile başlayıp bir sonraki sene 16 GB, GTX760 ile başlayıp seneye GTX1060 yapmak gibi. Ücreti arttırmamak için şu an bir Gamer klavye, mouse istemiyorum. 1500-2500 arasında da bir bütçem bulunmakta. Önerilerinizi bekliyorum. i5 bir sistem ve bazı parçaları 2. el de alabilirim. İkinci el tavsiye ettiğiniz bir PC olursa onu da alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynarken aynı zamanda kayıt yapacak isen i5 değil de ryzen5 öyle işler için daha verimli diye biliyorum. Yayın, kayıt render vb.

Bütçe aşıyorsa RX 560 4G ile değiştirebilirsin. İntel istersen i3 7100-H110 ikilisini seçebilirsin ancak bu kombinasyon daha performanslı hele ki render yapacaksan!

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    33,7 KB · Görüntüleme: 217
Black serisi en performanslı seridir. Daha hızlılar bu yüzden gürültülü ve çabuk bozulduğunu söyleyenler var.

Blue ise Seagate Barrucada gibi. Normal kullanım için güzel, hoş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı