Arkadaşlar merhaba, kendime ikinci bir bilgisayar toplamak istiyorum. Toplayacağım bu bilgisayarda basit oyunlar oynamayı ve internette gezinmeyi, Netflix vb izlemeyi hedefliyorum. Hepsiburada üzerinden ekran kartı hariç bir sistem topladım. Elimde fazladan bir 1050 Ti ekran kartı var, onunla birlikte kullanacağım, uyumsuz bir parça var mı? Eğer varsa tavsiyenizi rica ederim.
PSU önerilmiyor onun yerine FSP Hydro HD500 alabilirsiniz,SSD kronik sorunlu olabilir daha iyi verim açısından Patriot Burst alabilirsiniz.LPX ramler baş ağrıtır.
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Patriot Burst PBU120GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bütçeyi biraz aştım sıkıntı olursa anakart değiştirilebilir.