Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi maksimum 2500 TL’ye ekran kartsız (elimde GTX 1050 Ti var) sistem toplamak istiyorum. Mümkünde içinde SSD olsun, elimde 1 TB HDD mevcut. Varsa önerileriniz benim için çok değerli. Bir de Ryzen sistem önerirseniz R5 1600 12nm olursa makbule geçer şimdiden çok teşekkür ederim.
Bunlar yaklaşık olarak 1.600 lira ediyor. Hangi kasada falan hava akışı daha iyi ve PSU ile birlikte gelen kasalarda hangisi daha iyi olur bu konuda pek bilgim olmadığı için öneri sağlayamadım maalesef.
Kingston 16GB(2x8) Predator Siyah 3000mhz CL15 DDR4 Ram (HX430C15PB3K2/16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Kingston 16GB(2x8) Predator Siyah 3000mhz CL15 DDR4 Ram (HX430C15PB3K2/16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun