farukeren35 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 84 7 Mart 2021 #1 Şu anda elimde Ibanez GIO GRX-20 modeli var. Manyetikleri daha güzel pinch harmoniclere güzel cevap veren elekrtro gitar önerilerinizi bekliyorum. İkinci el fiyatı 2500'ü aşmazsa güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2021
Şu anda elimde Ibanez GIO GRX-20 modeli var. Manyetikleri daha güzel pinch harmoniclere güzel cevap veren elekrtro gitar önerilerinizi bekliyorum. İkinci el fiyatı 2500'ü aşmazsa güzel olur.
accm Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek babayım 6 Nisan 2021 #2 Elektro gitarlardan hiç anlamam fakat bunları buldum Cort G200 SRD - Scarlet Red Elektro Gitar Fiyatı - MyDukkan SX Stratocaster 3/4 Elektro Gitar ( Siyah ) | doremusic Cort G100OPB G Serisi Elektro Gitar - gitarparca.com umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler
Elektro gitarlardan hiç anlamam fakat bunları buldum Cort G200 SRD - Scarlet Red Elektro Gitar Fiyatı - MyDukkan SX Stratocaster 3/4 Elektro Gitar ( Siyah ) | doremusic Cort G100OPB G Serisi Elektro Gitar - gitarparca.com umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler
Mrshuf Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 143 Çözümler 1 6 Nisan 2021 #3 Ne tür çalıyorsunuz ve istediğiniz bir kasa şekli var mı?
farukeren35 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 84 6 Nisan 2021 #4 Mrshuf dedi: Ne tür çalıyorsunuz ve istediğiniz bir kasa şekli var mı? Genişletmek için tıkla... Metal ağırlıklı çalıyorum. accm dedi: Elektro gitarlardan hiç anlamam fakat bunları buldum Cort G200 SRD - Scarlet Red Elektro Gitar Fiyatı - MyDukkan SX Stratocaster 3/4 Elektro Gitar ( Siyah ) | doremusic Cort G100OPB G Serisi Elektro Gitar - gitarparca.com umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inceleyeceğim.
Mrshuf dedi: Ne tür çalıyorsunuz ve istediğiniz bir kasa şekli var mı? Genişletmek için tıkla... Metal ağırlıklı çalıyorum. accm dedi: Elektro gitarlardan hiç anlamam fakat bunları buldum Cort G200 SRD - Scarlet Red Elektro Gitar Fiyatı - MyDukkan SX Stratocaster 3/4 Elektro Gitar ( Siyah ) | doremusic Cort G100OPB G Serisi Elektro Gitar - gitarparca.com umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inceleyeceğim.
Mrshuf Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 143 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #5 Sabit köprü mü? Floyd rose mu? farukeren35 dedi: Metal ağırlıklı çalıyorum. Teşekkür ederim inceleyeceğim. Genişletmek için tıkla...
Sabit köprü mü? Floyd rose mu? farukeren35 dedi: Metal ağırlıklı çalıyorum. Teşekkür ederim inceleyeceğim. Genişletmek için tıkla...
farukeren35 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 84 7 Nisan 2021 #6 Mrshuf dedi: Sabit köprü mü? Floyd rose mu? Genişletmek için tıkla... Sabit olursa güzel olur.
Mrshuf Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 143 Çözümler 1 9 Nisan 2021 #7 farukeren35 dedi: Sabit olursa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz. www.sahibinden.com 2. el Schecter gitarlarını tercih edebilirsiniz.
farukeren35 dedi: Sabit olursa güzel olur. Genişletmek için tıkla... Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz. www.sahibinden.com 2. el Schecter gitarlarını tercih edebilirsiniz.