Z ZİmbAbWeli Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #11 vacbir dedi: Hocam adıma tıklayıp özel mesaj gönderin Genişletmek için tıkla... Bulamadım ya vallahi sen bana yazar mısın?
vacbir dedi: Hocam adıma tıklayıp özel mesaj gönderin Genişletmek için tıkla... Bulamadım ya vallahi sen bana yazar mısın?
vacbir Kilopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 136 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #12 ZİmbAbWeli dedi: Bulamadım ya vallahi sen bana yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Sizinki kapalı. Discord kullanıcı adım da aynı discorddan da yazabilirsiniz.
ZİmbAbWeli dedi: Bulamadım ya vallahi sen bana yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Sizinki kapalı. Discord kullanıcı adım da aynı discorddan da yazabilirsiniz.
Z ZİmbAbWeli Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #13 sanırım kapalı olduğu içöin size yazamıyorum bi dakika Dostum açık ama ben sana Discord'dan yazayım Atabilir misin nickini ve ticketini
sanırım kapalı olduğu içöin size yazamıyorum bi dakika Dostum açık ama ben sana Discord'dan yazayım Atabilir misin nickini ve ticketini
vacbir Kilopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 136 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #14 ZİmbAbWeli dedi: Sanırım kapalı olduğu ICO'in size yazamıyorum bir dakika Dostum açık ama ben sana Discord'dan yazayım Atabilir misin nickini ve ticketini Genişletmek için tıkla... Aynı. vacbir
ZİmbAbWeli dedi: Sanırım kapalı olduğu ICO'in size yazamıyorum bir dakika Dostum açık ama ben sana Discord'dan yazayım Atabilir misin nickini ve ticketini Genişletmek için tıkla... Aynı. vacbir
Z ZİmbAbWeli Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #15 ticketın
vacbir Kilopat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 136 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #16 ZİmbAbWeli dedi: ticketın Genişletmek için tıkla... Ticket kalktı. Düz vacbir diye arayabilirsiniz.
Z ZİmbAbWeli Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #17 tamamdır Hocam direkt mesajı bulamadım cahilliğime ver arkadaş isteği gönderdim