2500 TL fare önerisi

starlock

Kilopat
Merhaba, Valorant-Warframe tarzı oyunlar için kablosuz bir fare almak istiyorum. Tutuş şeklim hafif claw tarzı ama elimin içi farenin üstünde. Scyrox V6 düşünüyorum şu an başka güzel, kronik sıkıntısı olmayan fare öneriniz var mıdır?

Merhaba, Valorant-Warframe tarzı oyunlar için kablosuz bir fare almak istiyorum. Tutuş şeklim hafif claw tarzı ama elimin içi farenin üstünde. Scyrox V6 düşünüyorum şu an başka güzel, kronik sıkıntısı olmayan fare öneriniz var mıdır?
Hocam v6 hybrid diye biliyorum, hem palm hem clawa uygun. Bende aldım, kötü yorumlayan yok. Performansı hafifliği herşeyi beğeniliyor. Ama aklında olsun skatezleri çok beğenilmiyor bide 8k da sarjı hızlı bitiyor, haricinde gayet güzel.

L7 kullanmadım ama iyi olduğunu söylüyorlar birde o fiyat bandında Scyrox bakabilirsin iki üründe iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı