2500 TL gamepad önerisi

Beyo_61

Hectopat
Daha fazla  
Düzgün bir gamepad almak istiyorum ama bir fikrim yok. Hangi gamepadi almalıyım bilmiyorum. Yazılımı düzgün olan düzgün malzemeden yapılmış gamepad lazım.

Normalde gamepad almayacaktım çünkü güç kaynağı almayı düşünüyordum fakat gereksiz pahalı bir güç kaynağı düşünmüştüm ASUS ROG Thor 850W gibi (6500TL). Onun yerine MSI MPG A750GF düşündüm (3000TL) geriye para kaldı ve benim gözlerim çok kötü. Yani hassas monitöre yakın olmak iyi olmuyor. Benim için biraz daha rahat oynarım diye gamepad almayı düşüdüm (sağ gözüm 4.25 sol gözüm 4 numara miyop).
Önerilerinizi bekliyorum.

Hiç düşünmeden Xbox 9.nesil gamepad alabilirsin.

Evet hocam bunu düşüdüm ama birkaç sorum var bilgisayarımda Bluetooth açamıyorum kablosuz USB ile mi geliyor bu eğer sadece Bluetooth ile çalışıyorsa çalıştıramam. Şarjlı sanırım adaptörü de geliyor mu yanında yoksa pilli mi?

Evet hocam bunu düşüdüm ama birkaç sorum var bilgisayarımda Bluetooth açamıyorum kablosuz USB ile mi geliyor bu eğer sadece Bluetooth ile çalışıyorsa çalıştıramam. Şarjlı sanırım adaptörü de geliyor mu yanında yoksa pilli mi?
Yanında Şarj adaptörü gelmiyor. pil geliyor.

Ama Type C - Usb kablo alırsanız gamepad'i kullanabilirsiniz.

Ayrı olarak Xbox Gamepad wireless adaptör alabilirsin. Zaten kablosuz kullanacaksan bu dongle ile kullanmanı öneririm. Bluetooth ile kullandığında gecikme, başka bt kulaklık kullandığında parazit, takılmalar vs. sorunlar yaşayabiliyorsun. Ben tecrübe ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı