Fantech tercih edebilirsiniz.Fantech EOS Pro Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Merhaba öncelikle herkese iyi sosyaller. Başlıkta da belirttiğim gibi 2-2.5k bandında F/P bir gamepad arayışındayım. Aklımda birkaç model var ama hangisi alsam kararsız kaldım. Bu yüzden sizlere danışmak istedim. İyzico kampanyası ile alacağım o yüzden Gaming.Gen.TR veya Wraith üzerinden olacak önerilere açığım.
GuliKit KK3 PRO Black Hall Effect
Kablosuz 1000Hz Yoklama Hızı İçin Kontrol Cihazı ile Çalışır ve Süper Hızlı Tepki ile Rekabetçi Oyun Kazanmanıza Yardımcı Olurwww.gaming.gen.tr
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Fantech EOS Pro Oyun Kolu
illa xbox kolu mu olması lazım Sony Ps5 Dualsense Wireless Controller Oyun Kolu Kırmızı (İTHALATÇI GARANTİLİ) - Fiyatı, YorumlarıMerhaba öncelikle herkese iyi sosyaller. Başlıkta da belirttiğim gibi 2-2.5k bandında F/P bir gamepad arayışındayım. Aklımda birkaç model var ama hangisi alsam kararsız kaldım. Bu yüzden sizlere danışmak istedim. İyzico kampanyası ile alacağım o yüzden Gaming.Gen.TR veya Wraith üzerinden olacak önerilere açığım.
GuliKit KK3 PRO Black Hall Effect
Kablosuz 1000Hz Yoklama Hızı İçin Kontrol Cihazı ile Çalışır ve Süper Hızlı Tepki ile Rekabetçi Oyun Kazanmanıza Yardımcı Olurwww.gaming.gen.tr
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Fantech EOS Pro Oyun Kolu
İtopya kampanyası bitmediyse 9. nesil Xbox kontrolcüsünü İyzico ve bir başka uygulama ile 1250 lira gibi bir şeye alabiliyorsun. Ben de dün o şekilde siparişi oluşturdum.
PC için güzel tercih değil pek. PS için ise zaten Dualsense dışında kol almazdı.illa xbox kolu mu olması lazım Sony Ps5 Dualsense Wireless Controller Oyun Kolu Kırmızı (İTHALATÇI GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları
Hocam almak isterim biraz zorlayıp fakat biliyorsunuzdur bazı oyunlarda uyumsuzluk sorunu oluyor.illa xbox kolu mu olması lazım Sony Ps5 Dualsense Wireless Controller Oyun Kolu Kırmızı (İTHALATÇI GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları
Maalesef hocam dediğim gibi kampanya ile alacağım.https://amzn.eu/d/8XvJT5j çıkabiliyorsan direkt bu.
Hocam almak isterim biraz zorlayıp fakat biliyorsunuzdur bazı oyunlarda uyumsuzluk sorunu oluyor.
Maalesef hocam dediğim gibi kampanya ile alacağım.
O zaman benim tercihim EOS Pro olurdu.