Jorcormy
Hectopat
Daha fazla
Şu anda 8BitDo Ultimate 2C Black Myth: Wukong Edition kullanıyorum ancak hem ergono misini beğenmiyorum hem ön tuşları sert hem de dış kaplaması nedense elimi çok terletiyor pürüzlü bir yapısı var diye herhalde. Pürüzlü değil de Logitech F310 gibi olabildiğince pürüzsüz kaplamalar daha çok hoşuma gidiyor hem temizliği kolay hem terletmiyor. Birkaç gündür bayağı araştırma yaptım ancak karar veremedim, aklımdakiler:
wraithesports.com
wraithesports.com
www.gaming.gen.tr
Başka öneriniz varsa da olur. Bütçe 2500 ancak güzel bir şey yoksa 3000 zorlayabilirim.
ATK Battle Axe Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamesir-nova-2-lite-kablolu-kablosuz-fiyati,1139691849.html
GuliKit KK3 PRO Black Hall Effect
Kablosuz 1000Hz Yoklama Hızı İçin Kontrol Cihazı ile Çalışır ve Süper Hızlı Tepki ile Rekabetçi Oyun Kazanmanıza Yardımcı Olur
Başka öneriniz varsa da olur. Bütçe 2500 ancak güzel bir şey yoksa 3000 zorlayabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: