2500 TL Gaming mouse önerisi

Pops

Decapat
Daha fazla  
Merhaba! 2500 TL bütçem var. Hem 'palm grip' hem de 'claw grip' tutuş stillerine uygun fare arıyorum. Arkadaşlarımdan biri bana bu mouse öneerdi: Aula SC680. Nasıl bir mouse bilmiyorum. Bana mouse önerisi yaparsanız çok iyi olur. Aula SC680'den daha iyi mouse var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

SWAR50 kodu hala çalışıyorsa kullanın.

ATK genel olarak güzel bir marka bakmanı tavsiye ederim. Özellikle ön sipariş ürünü var çok F/P param olsa direk alacağım yani. İstersen onu da atabilirim

Al geç. Elin büyükse farkli bir mousede onerebilirim.

Aula SC680 iyi ama darmoshark m3s max yada m3 pro max biraz daha iyi olur. İkisi de üzmez. Amazon satıcılı olsun diyorsan sc680 de işini görür.

Kendim şunu kullanıyorum memnunum. Bütçenin altında biraz.
Yukarıdakiler dışında şu var optik switch bütçenin bir tık üstünde ama iyzico veya parolapara kampanyasından yararlanabilirsin.
Normal modeli bütçene daha uygun wraithde satışta ancak 4K-8K kullanırsan pili fazla dayanmayabilir.

Mad R için malzeme kalitesi kötü diyorlardı hocam, kullandıysanız sizin düşünceniz nedir?

Mad R için malzeme kalitesi kötü diyorlardı hocam, kullandıysanız sizin düşünceniz nedir?
Arkadaşımda Madlions Mad G var onu denedim aynı kasa olması lazım sanırım belki bir tık daha ağır. Evet hafif yapmak için kasayı inceltmişler muhtemelen, bu da kalitesizmiş hissi veriyordu ancak ne derece sağlam veya değil uzun süre kullanmadan bişi diyemem. Fakat hissedilir derecede hafifti.

Hafif ama malzeme kalitesi kesinlikle iyi degil. VXE R1 dengi bir malzemesi var. Bu fiyat bandinda alinmaz. M3s Max, MCHOSE L7 Pro gibi secenekler daha iyi.

Hafif ama malzeme kalitesi kesinlikle iyi degil. VXE R1 dengi bir malzemesi var. Bu fiyat bandinda alinmaz. M3s Max, MCHOSE L7 Pro gibi secenekler daha iyi.
Darmoshark benimde dikkatimi çekiyor ama kutu içeriğinde 8K alıcısı gelmeyen ürünlere pek yanaşmıyorum. 1K kullanacak olsam uygun fiyatlı ürün alırım zaten. Alıcı bulmakta bir dert. Fiyatına eklesinler kutuya koysunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…