2500 TL Gaming mouse önerisi

Ek olarak donglesi gelmişti diye hatırlıyorum. Bana kalırsa değmez ama isteyen alabilir tabi.

Her şey Hertz değeri değil, 8K Hertz kullanmanın mantıklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? 8K destekli Mouse kullanıyorum ama 2K Hertz ile kullanıyorum Mouse’u.
Pil kullanım süresini 8 saate düşürüp desteği olmayan oyunlarda takılma yaşamaya değmez bile.
8K için çok erken, gereksiz bir takıntı var.
Dongle olayı için tabii ki 8K dongle çıksa daha iyi olur ama takıntı haline getirmek çok saçma.
Mesela 3395 ve 3950 sensör arasındaki fark da gıdımlık bir fark iken insanlar bunun derdine düşüyor. 3950 sensörlü giriş segment malzeme kalitesine sahip bir şey alacağıma 3395’li ama kaya gibi bir şey alırım. (Hafiflik konusunda değil, hafif olacak ama dayanıklı olacak)
Mesela Zaopin kullanıcı yorumlarına göre çok sağlam bir mouse, 3395 sensörü var ama birçok 3950 sensörlü mouse’tan daha iyi.
Kaldı ki çok övülen Scyrox V8-V6’da rakiplerine göre DPI sapması var.

M3S sayfasına eklememişler normalde ürünlere ekliyorlardı. Bende yok sandım.

Ona kalırsak her şey kağıt üzerinde özellik değil. Güçlü görünen ama gereksiz mcu kullanan mouselar falan filan... Daha önce başka bir konuda uzun uzun yazmıştım üşeniyorum artık. Ama kısaca kişinin tercihine kalmış. Ne yüksek güçlü mcu ya sahip mouse ne de 8K destekli mouse alınmaması lazım o mantıkta düşünürsek. Bir yere varamayız. Bu konuda son mesajımdı iyi forumlar.

Her şey kâğıt üstünde özellik değilse neden 3395 ve 3950 arasındaki farka fark diyoruz madem?
Zaopin falan gereksiz MCU kullanmıyor, bir tek sensör yolundan gitmiyorum aynı fiyattaki %90 mouse’ta Nordic 52840 bulunuyor.
Alınmaması lazım demiyorum, küçücük farkları öne çıkarmaya gerek yok. Yani dandirik malzeme kalitesine sahip bir mouse’tansa, sensörü 3395 olup Nordic 52840’a sahip ama malzeme kalitesi sağlam mouse’ları almayı tercih ederim.
Kaldı ki Nordic 52840 kötü bir MCU değil, yüksek segment amiral gemisi bir MCU.

1K hertz değerine sahip mouse kullanmaktansa uygun fiyatlı bir mouse alırım demişsiniz ancak uygun fiyatlı bir mouse ile o mouse’lar arasında çok fark var, tek olay hertz değeri değil. Tabii size kalmış, ona ben bir şey demiyorum.

Arkadaşlar ben Bu mouse almaya karar verdim nasıl sizce Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
İyi hocam, pişman etmez.

Sağ ol hocam yardımlarınız için şimdi sipariş ettim zaten size iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…