Elaxator Hectopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2500 tl civarında bir gaming notebook önerisi istiyorum benim kafamda monster abra a5 v2.1 var sizce nasıl ve bundan daha iyi bir ekran kartı varsa 2500 tl ye önerilere açığım teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2500 tl civarında bir gaming notebook önerisi istiyorum benim kafamda monster abra a5 v2.1 var sizce nasıl ve bundan daha iyi bir ekran kartı varsa 2500 tl ye önerilere açığım teşekkürler.
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #2 Bu fiyata oyun için alınabilecek iyi bir bilgisayar, tavsiye ederim. Monster Abra A5 V2.1 GTX860M sıcaklık ve gürültü seviyesi testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu fiyata oyun için alınabilecek iyi bir bilgisayar, tavsiye ederim. Monster Abra A5 V2.1 GTX860M sıcaklık ve gürültü seviyesi testi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elaxator Hectopat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #3 Çok teşekkür ederim arkadaşım benim aklımda bu vardı zaten ama en az 1 kişinin onayını bekliyordum sağol .
Çok teşekkür ederim arkadaşım benim aklımda bu vardı zaten ama en az 1 kişinin onayını bekliyordum sağol .