2500 TL GTA 5 İçin Sistem Tavsiyesi

önderpower

Hectopat
Daha fazla  
MSI R9 290X Gaming 4G ve FX8350 GTA 5'i ultrada açar mı? Ama her şey olabilecek en yükesek seviyede ve 1920x1080p çözünürlükte. Böyle bir sistem alacağımda. 2500 TL bütçem var, eğer daha iyisi varsa toplayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama mesela Youtube'a R9 290X ve 8350 oyun testleri diye arattığımda Watch Dogs'ta 30 FPS'ye bile çıkamıyor, neden olabilir?

Şöyle söyleyeyim, benim arkadaşımın bilgisayarında GTA 4 oynarken 20 FPS'nin üstüne çıkamıyorduk, şimdi GTA 5'te 28 FPS falan alıyoruz.

Hocam, FX-8350 ve R9 290X Watch Dogs'u da GTA V'i de "ağlatır". Hangi kanaldan izlediyseniz o testleri bir daha girmeyin o kanala.
@metamorphos HD 8350 ile FX 8350'yi karıştırmıyorsundur inşallah.

Tamam, teşekkürler. Ben sınıfta bir tane arkadaşa sordum. 2500 TL'ye SSD'siz 4460'lı ve GTX 970'li sistem toplayabiliyorum ama AMD sistem toplarsam 240 GB SSD geliyor. Sizce hangisini alayım?

Kişisel tercihim 4460 olurdu ama aşırı fark edeceğini söyleyemem.

Hayır ben öyle bir karşılaştırma yapmadım, oyunun optimizasyonunun iyi olduğunu belirtmek istedim.

Aslında AMD sistem almakta tereddütdeyim. Çünkü ne zaman girsem Technopat'a AMD sistem pişmanlık olur gibi sözler söyleniyor. Şimdide aklımda GTX 970'li sistem toplayıp sonrada para biriktirip SSD almak var. Sizce hangisini yapmalıyım?

AMD işlemciler tek CPU'dan fazla performans alamayan işlemcilerdir. Ayrıca nanometresi de fazla. Buda kötü bir şey. İntel tavsiye ederiz.

Bu videoya da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…