2500 TL GTX 960 Sistem Toplama

SouthSide

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Aklımda üç ay önceden beri sistem toplamak var ve nihayet zamanı gelmiş bulunmakta. Her türlü öneriye açığım ancak amd gpu-cpu koymazsanız sevinirim. World of Warcraft, CS:GO gibi çok oyunculu oyunlar oynuyorum.

Cmptr.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden AMD ekran kartı istemediğini anlamadım. R9 380 2G alırsan daha yüksek performans elde edersin. R9 380 varken GTX 960'a para vermenin mantığı yok. Ayrıca güç kaynağını Zalman ZM600 alın, ilerde sistem yükseltmesi yaparken güç kaynağı sıkıntısı yaşamazsınız.

Neden AMD ekran kartı istemediğini anlamadım. R9 380 2G alırsan daha yüksek performans elde edersin. R9 380 varken GTX 960'a para vermenin mantığı yok. Ayrıca güç kaynağını Zalman ZM600 alın, ilerde sistem yükseltmesi yaparken güç kaynağı sıkıntısı yaşamazsınız.

Aynen öyle. İnsanlarda bir AMD fobisi oluşmuş nedense.

Öncelikle kusura bakmayın, konu başlığından dolayı ceza aldım dolayısıyla cevap yazamadım sistemin pazartesi günü elime ulaşacak diye umuyorum. Neden AMD değil sorusuna cevap olarak; evet ekran kartı olarak başarılı işler çıkarıyor ancak salt performans olarak. Nvidia tercih etmemin nedeni daha fazla yazılım seçeneği ve enerji tasarrufu. Birdaha bahsediyorum neden AMD değil derseniz %10 performans alıp elektrik faturasında büyük bir kabarıklık görmek ve herkesin ortak cevabı hangi soğutma olursa olsun ısınması. Bu cevaplara pek bir önem kaldığını düşünmüyorum çünkü konudaki sistemi çoktan satın aldım değerli cevaplarınız için herkese teşekkür ediyorum iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı